حادثه كهريزك آثار زيان باري براي نيروي انتظامي در پي داشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۱۰۳
سردار احمدي مقدم:

حادثه كهريزك آثار زيان باري براي نيروي انتظامي در پي داشت

فرمانده نيروي انتظامي گفت: حادثه كهريزك با وجود ابعاد كوچك و كمش، آثار زيان باري براي نيروي انتظامي در پي داشت.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، سردار احمدي مقدم صبح امروز در مراسم افتتاح چهارمين نمايشگاه تخصصي پليس راهنمايي و رانندگي با اعلام اين مطلب گفت: اصلاح رفتار ماموران بايد در دستور كار نيروي انتظامي قرار گيرد و اين موضوع با جديت دنبال مي‌شود.

فرمانده نيروي انتظامي در ادامه با بيان اين مطلب كه اگر اصلاح رفتار ماموران در دستور كار نيروي انتظامي قرار گيرد‌ و به آن توجه ويژه‌اي شود، شاهد حوادثي نظير كهريزك نخواهيم بود، گفت: در برنامه پنجم جديد، استانداردسازي رفتار پليس در مقابل مردم بايد در اولويت قرار گيرد.

احمدي مقدم در ادامه با اشاره به اين مطلب كه تقويت سيستم‌هاي نظارتي در نيروي انتظامي ضروري و غير قابل اجتناب است، گفت: بايد آستانه تحمل ماموران نيروي انتظامي در برخورد با حوادثي نظير اغتشاشات و درگيري‌ها افزايش يابد تا اقدامات نادرست كل مجموعه نيروي انتظامي را زير سوال نبرد.

وي در ادامه گفت: يكي از وظايف نيروي انتظامي در برابر مردم، پاسخگويي متقابل است كه اين نيرو در حوادث بعد از انتخابات و رسيدگي به شكايات مردم آسيب ديده نشان داد كه مي تواند پاسخگويي صريح و قانع كننده‌اي در برابر مردم باشد و اين موضوع با جديت بايد در دستور كار نيروي انتظامي قرار گيرد.

فرمانده نيروي انتظامي در ادامه با بيان اين مطلب كه يكي از دستاوردها و موفقيت‌هاي مهم نيروي انتظامي در سال‌هاي اخير در حوزه راهنمايي و رانندگي بوده است، ‌اظهار داشت:‌ در بحث تصادفات رانندگي در پنج ماهه گذشته در حدود 700 فقره كاهش تصادفات و كشته شدگان در جاده‌ها بوده‌اند كه اين آمار نشان مي‌دهد با مشاركت اجتماعي مردم، آمار كشته شدگان در تصادفات رو به كاهش است.

احمدي مقدم با اشاره به اقدامات انجام شده نيروي انتظامي در برنامه چهارم گفت: ‌300 ميليارد تومان در عرصه مبارزه با مواد مخدر در دو سال گذشته براي امتداد مرزهاي شرقي اختصاص يافته است كه علاوه بر اين تعداد، مرزبانان و پرسنل مرزباني سه برابر افزايش داشته است.

وي در ادامه با اشاره به نتايج مثبت اين اقدامات در مرزهاي شرقي گفت: در شش ماهه گذشته، كشف روزانه دو تن مواد مخدر و 303 تن انواع كشفيات مختلف مواد از جمله دستاوردهاي اين اقدام است.

فرمانده نيروي انتظامي با بيان اين مطلب كه در عرصه درمان معتادان اقدامات خوبي در سال‌هاي گذشته انجام شده است، گفت: امروزه 200 هزار معتاد تحت درمان متداوم داريم و نيروي انتظامي يك نيروي درمان‌مدار تبديل شده است.

احمدي مقدم در ادامه با اشاره به اجراي طرح‌هاي مختلف امنيت اجتماعي و انضباط اجتماعي در سال‌هاي گذشته گفت: با توجه به آمار موجود، شاهد كاهش 66 درصدي دستگيري اراذل و اوباش بوده‌ايم و همچنين كاهش 12 درصدي قتل و آدم ربايي در سال‌هاي اخير هستيم.

وي در پايان با اشاره به اين مطلب كه گشت‌هاي ارشاد به هيچ وجه تعطيل‌بردار نيست، گفت:‌ شيوه و روش اجراي اين روش‌ها در حال حاضر با توجه به استانداردهاي روز و نظرات كارشناسان انجام مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار