کد خبر:۴۳۱۹۳۱
استاد دانشگاه پیام نور مازندران:

شهدا پیامی جز «هیهات من الذله» برای ما ندارند/ بهانه‌ای برای کوتاه آمدن در برابر دشمن نداریم

استاد دانشگاه پیام نور مازندران گفت: این شهدا با دستان بسته،غریب و تشنه لب مقاومت کردند ولی تن به ذلت ندادند، آنها پیامی جز “هیهات من الذله “برای ما ندارند.

رضا منتظری در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، امروز در حاشیه مراسم تشییع جنازه شهدای غواص، با اشاره به این که شهدای غواص پیامی برای مردم آورده اند بیان کرد:شهدا همیشه در بزنگاه های مهم کشور سر از خاک بر می آورند و مسیر را به ما نشان می دهند.

 

استاد دانشگاه پیام نور مازندران درباره پیامی که شهدای غواص آورده اند، گفت: این شهدا با دستان بسته،غریب و تشنه لب مقاومت کردند ولی تن به ذلت ندادند، آنها پیامی جز “هیهات من الذله “برای ما ندارند.

 

وی با اشاره به صحنه های حساس کشور ما مانند سیاست خارجه کشور،حفظ عزت و احترام ملی را ادامه خون شهدای غواص دانست و تصریح کرد: پیامی که شهدا به ما می‌دهند این است که هیچ عذر و بهانه‌ای برای کوتاه آمدن در برابر دشمن پذیرفته نیست.

 

منتظری با بیان اینکه این شهیدان با دستان بسته و در اسارت در مقابل استکبار آمریکا ایستادند و او را شکست دادند و بینی دشمن را به خاک مالیدند، بیان کرد: امروز این شهیدان شاهد و ناظر ما هستند که با دستان باز و امکانات عظیمی که در پرتو ایثار شهدا به دست ما رسیده چگونه رفتار می‌کنیم.

 

این استاد دانشگاه پیام نور مازندران با بیان اینکه این شهیدان ناظر هستند که ما در مقابل استکبار آمریکا چگونه مقاومت می‌کنیم، متذکر شد: همه باید در صحنه باشیم و درسی را که به ما دادند امروز به کار بندیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار