آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۲۱۳۰
در حسینیه جماران صورت گرفت

برگزاری نخستین جلسه هیأت «مجمع ایثارگران» اصلاح‌طلب

نخستین نشست هیأت ایثارگران انقلاب اسلامی با سخنرانی سیدحسن خمینی در حسینیه جماران برگزار شد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نخستین نشست هیات ایثارگران انقلاب اسلامی به مناسبت بزرگداشت سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) با سخنرانی سید حسن خمینی در حسینیه جماران برگزار شد. 

 

در این مراسم رییس دولت اصلاحات، سیدمحمدرضا خاتمی، سیدعلی خمینی، عبدالواحد موسوی‌لاری، جواد اطاعت، فیض‌الله عرب‌سرخی و الیاس حضرتی حضور داشتند.

 

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام پروازی از اعضای شورای مرکزی هیات ایثارگران انقلاب اسلامی اعلام کرد که هیات ایثارگران انقلاب اسلامی به توسعه خود می‌اندیشد و بنا دارد خود را در دیگر استان‌ها و شهرستان‌های کشور نیز معرفی کند.

 

غلامعلی رجایی عضو هیات موسس ایثارگران پیش از این اعلام کرده بود: مجمع ایثارگران یک حزب سیاسی است که در کنار آن هیات مذهبی هم تشکیل شده است.

 

درخواست مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب برای اخذ مجوز در کمیسیون ماده 10 احزاب در مرحله بررسی قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار