به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مصطفی محرابی بهار امروز در جمع خبرنگاران حوزه سلامت استان خراسان رضوی در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در بیمارستان امام رضای(ع) مشهد، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبرنگاران را به عنوان مهندسان فرهنگی جامعه کمک حال خود می داند، گفت: مردم با عینک هایی که شما بر چشم آنان می زنید، به دیگر ارگان ها در استان نگاه می کنند و اگر این عینک از سوی شما شفاف باشد، بسیار بهتر است.
وی ادامه داد: ما گاه برای رساندن یک مطلب به گوش مردم نیازمند رسانه هستیم و اگر این رسانه در اختیار ما نباشد، نمی توانیم حجم بسیار زیادی از مردم را با اطلاع رسانی شفاف آگاه کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تمرکز بیمارستان های مشهد در مرکز شهر خاطرنشان کرد: در هیچ کجای ایران ظرفیت بیمارستانی به مانند مشهد دارای این تمرکز بالا نیست، به نحوی که ۸۰ درصد بیمارستان های مشهد در کنار ۸۰ درصد مطب های این شهر بنا شده اند و در صورتی که کوچک ترین حادثه طبیعی در میدان تقی آباد مشهد صورت گیرد، خدمت رسانی در بیمارستان ها فلج میشود.
محرابی بهار تاسیس بیمارستان امام رضا (ع) مشهد را سال ۱۳۱۳ دانست و تصریح کرد: بیمارستان امام رضا(ع) مشهد یکی از فرسوده ترین بیمارستان های استان و از مهمترین بیمارستان های مشهد محسوب می شود و وضعیت بیمارستان قائم نیز که در فاصله چند صد متری از این بیمارستان بنا شده است، دارای وضعیت بسیار اسف بارتر می باشد، به نحوی که در بیمارستان قائم به دلیل کشش پایین تاسیسات این بیمارستان، امکان نصب یک کولر نیز وجود ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ساخت و سازهای انجام شده در برخی بیمارستان های این استان در حین درمان بیماران متذکر شد: در حال حاضر چاره ای به جز این وجود ندارد که در حالی که بیماران در بخشی مجاور بخش در حال تاسیس در حال درمان و بستری می باشند، بخش دیگر را از نظر تاسیساتی تجهیز و مشکلات آن را حل کنیم.
محرابی بهار از ساخت یک بیمارستان ۱۰۰۰ تخخوابی در مشهد در سال جاری خبر داد و گفت: به دنبال مشکلات موجود در مشهد به دلیل کمبود تخت های بیمارستانی در حال رایزنی جهت ایجاد یک بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی طی سال جاری هستیم که امیدواریم به زودی این مهم اجرایی شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود به همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با شهرداری و شورای شهر مشهد اشاره کرد و گفت: تا به حال چنین تعامل سازنده ای بین دانشگاه علوم پزشکی مشهد و این دو ارگان وجود نداشته و ما امیدواریم با تعامل خوبی که فی مابین ما در حال حاضر شکل گرفته است کمبود ۲۰۰۰ تخت بیمارستانی مشهد را در حوزه درمان برطرف کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: بسیاری از بیمارستان های مشهد با اشغال ۷۰ درصدی تخت روبرو هستند، که این به معنای وضعیت بحرانی است و متاسفانه برخی از بیمارستان های ما از حدود اشغال ۱۰۰درصدی تخت عبور کرده اند؛ که این به معنای وضعیت فوق العاده بحرانی در مشهد می باشد.
در پایان عمادزاده، مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تعداد آسیب های خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طی سال گذشته ۱۸۴ مورد بوده است، گفت: ارتباط دانشگاه با خبرنگاران در سال گذشته با افزایش بسیار خوبی روبرو بوده است، به نحوی که بیش از ۱۷۰۰ مورد ارتباط گیری بین خبرنگاران و عوامل خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۳ بیش از ۲۵۰۰ خبر در حوزه سلامت در کل کشور منتشر شده است که باید اعلام کرد مشهد با برگزاری پنج تور رسانه ای توانسته است تعامل بسیار خوبی میان خبرنگاران و حوزه خبری در این دانشگاه ایجاد کند.
مدقق، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با بیان اینکه طبیعتا خبرنگاران در پی پیگیری یک خبر و پدیده هستند و ممکن است در همان زمان امکان پاسخگویی مسئولان دانشگاه وجود نداشته باشد، بیان کرد: امیدواریم خبرنگاران دو نکته را مورد توجه قرار دهند و آن این که گاه گفتن جزئیات یک خبر برای مسئولان دانشگاه علوم پشکی مشهد امری نشدنی است، زیرا باید مسئولان بالا رتبه تر در تهران پاسخگوی برخی مسائل باشند و نکته دیگر اینکه بسیار اتفاق می افتد در زمان مورد نظر برای یک خبرنگاران امکان پاسخگویی از سوی مسئولان دانشگاه وجود نداشته باشد که باید گفت عدم پاسخگویی مسئولان به خبرنگاران دلیل بر بی احترامی به این قشر زحمت کش نمی باشد.