آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۲۶۵۴

روایت ضرغامی از «عبدل بیزینس» + عکس

استاد رضا عبدی ٨٤ ساله بیش از نیم قرن است که هنرنمایی می کند، هویت اصلی او را رادیویی می دانم .

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سید عزت الله ضرغامی در آخرین پست در صفحه اینستاگرامش نوشت:


گنجینه های رادیویی !


این بزرگوار استاد رضا عبدی ٨٤ ساله ، (عبدل بیزینس ) ! است . بیش از نیم قرن است که هنرنمایی می کند . هویت اصلی او را رادیویی می دانم . با برنامه صبح جمعه با شما ی سابق و جمعه ایرانی فعلی !


مابه ازا ی این شخصیت در جامعه زیاد است ؛ به همین دلیل مردم آن را باور می کنند. ولی انصافا اجرای زیبای آقای عبدی حال دیگری به این نقش می دهد . خدا حفظ شان کند . مردم را شاد می کند . چه خدمتی از این بالاتر !


به همه بروبچه های برنامه شاد جمعه ایرانی و همه رادیویی های با صفا خسته نباشید میگم .


.
***پی نوشت***


.
تا قرائت رسمی از روابط به هم نخورد ، طنز شکل نمی گیرد . این را جامعه خوب می فهمد ولی برخی خواص سخت گیر (از هر حزب و گروه و صنف و قشر ) نمی خواهند درک کنند !


رهبر عزیز می فرمایند طنز مثل روغن میان چرخ دنده های ماشین است . (نقل به مضمون) که اگر نباشد داغ می کند و از کار می افتد !


تجربه من حاکی از این است که وقتی برخی طناز های ما کم می آورند . گناه را گردن دیگران می اندازند ! این را مردم که از پشت صحنه خبر ندارند کمتر متوجه می شوند !

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار