آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۳۱۷۹
هاشمی:

همیشه امیدوار بودم گمرک ما مثل کندوهای زنبور عسل عمل کند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز خرسندی از طرح جامع الکترونیکی کردن گمرکات کشور گفت: همیشه امیدوار بودم که گمرک ما مثل کندوهای زنبور عسل عمل کند که چیزی بی‌مورد وارد یا خارج نشود.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش از ظهر امروز در دیدار رئیس کل، معاونان و مدیران گمرک جمهوری اسلامی ایران، با تأکید بر اهمیت تجارت در رونق تولید و افزایش ضریب امنیت روانی جامعه برای تأمین باکیفیت کالاهای مورد نیاز، گفت: تجارت دو پایه یعنی صادرات و واردات دارد که رونق قانونی آنها نشانه سلامت اقتصادی کشور است.


 هاشمی رفسنجانی با ابراز خرسندی از طرح جامع الکترونیکی کردن گمرکات کشور، افزود: همیشه امیدوار بودم که گمرک ما مثل کندوهای زنبور عسل عمل کند که چیزی بی‌مورد وارد یا خارج نشود.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همکاری دانشگاه‌ها و دانشجویان برای ساماندهی به امور مربوط به گمرک را سرمایه‌ ارزشمندی برای جامعه خواند و گفت: البته آموزش نیروها و فرهنگ‌سازی در جامعه برای استفاده درست از فناوری روز ضروری است که الحمدلله در گمرک جمهوری اسلامی آموزش‌های علمی و عملی جدی گرفته شده است.


وی جلوگیری از قاچاق کالا به‌ویژه ورود کالاهای بی‌کیفیت و بعضاً از تاریخ مصرف گذشته را یکی از دستاوردهای مهم به‌روز بودن گمرک توصیف کرد و افزود: این حق مردم ایران است که با اطمینان خاطر، از بهترین کالاهای دنیا استفاده کنند.


آقای هاشمی رفسنجانی استفاده مردم از تولیدات به‌روز دنیا را مغایر با رونق تولید در کشور ندانست و گفت: به جای نگرانی از واردات، باید برای رونق صادرات برنامه‌ریزی کرد که البته ایران با مجموعه‌ منابع به‌ویژه نیروی انسانی کارآمد، ظرفیت این کار را دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار