آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۳۴۲۷
محمود صلاحی در نشست خبری:

فعالیت‌های قالیباف سیاسی نیست/ اکران محمد رسول‌الله(ص) در تمام پردیس‌های شهرداری

رئیس سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران گفت: ما از ابتدا به موسیقی متعالی معتقد بودیم و اکنون نیز ۷ فرهنگسرا کلاس موسیقی برگزار می‌کنند و قرار است تا پایان سال ۸ مرکز دیگر نیز آماده برپایی کلاس شود.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نخستین نشست رسانه‌ای محمود صلاحی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران پیش از ظهر امروز (دوشنبه 26 مرداد) در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد. در این نشست حجت‌الاسلام حسن ناصری‌پور سرپرست معاونت فرهنگی و امیر عبدالحسینی معاون هنری سازمان نیز حضور داشتند.

 

 

*130 میلیارد بودجه سازمان فرهنگی، هنری و 150 میلیارد درآمد فرهنگسراها

 

صلاحی در ابتدای سخنان خود با تبریک روز خبرنگار و تشریح وظیفه خطیر خبرنگاری در اقصی نقاط دنیا و تبریک آغاز دهه کرامت عنوان کرد: بودجه سازمان فرهنگی، هنری امسال 130 میلیارد تومن و آن مقداری که مربوط به درآمد فرهنگسراها و اماکن است به 150 میلیارد تومان می‌رسد همچنین براساس تدابیر شهرداری اگر برنامه‌های دیگری داشته باشیم، بیش ازاین بودجه را جذب می‌کنیم. درحال حاضر نیز مشکلی به لحاظ بودجه نداریم و نیروی انسانی نیز تعدیل نخواهد شد.

 

* چهارشنبه‌ها وقت ملاقات با هنرمندان

 

رئیس سازمان فرهنگی، هنری با اشاره به اینکه در این دوره فعالیت صد و اندی روزه چهارشنبه‌ها را برای ملاقات با هنرمندان از ساعت 10 صبح تا 13 ظهر تعیین کرده است، گفت:‌ در این مدت با بیش از 30 گروه هنرمندان ملاقات داشته و البته ملاقات جمعی 700 تا 800 نفر نیز رسیده‌اند. ما در این نشست‌ها به صحبت‌های هنرمندان گوش داده و آنها نیز به صحبت‌های ما گوش فرا دادند.

 

*ارتباط با سازمان سینمایی

 

صلاحی درباره ارتباطات با سازمان سینمایی گفت: در دوره جدید تلاش داریم با همه بخش‌ها تعامل مطلوب داشته باشیم، از وزرا گرفته تا رسانه ملی و سایر رسانه‌ها بنابراین محور تعامل بنیاد سینمایی، فارابی و ... است چرا که معتقد هستیم بدون هدف جامعه و ارتباط در شهر تهران نمی‌توانیم به اهداف خود نزدیک شویم.

 

وی با بیان اینکه هر ساله تلاش داریم یک تا سه فیلم را با سناریو خود آماده جشنواره فجر کنیم، توضیح داد: امسال نیز دو سناریو تعیین شده که برای فیلم فجر در نظر گرفته شده است.

 

صلاحی درباره دارالقرآن‌های فرهنگسراها توضیح داد: اولین دارالقرآن، دارالقرآن فاتح بود که تأسیس شد، برای مدیریت این دارالقرآن‌ها از تولیدکنندگان نیز حمایت می‌کنیم. حتی در نمایشگاه قرآن یک غرفه در نظر گرفتیم که هشتاد تا نود درصد محصولات آن دارای تخفیف است و از افراد در ازای این تخفیف اجاره غرفه دریافت نمی‌کنیم.

 

*ظرفیت تئاتر فرهنگسراها افزایش می‌یابد

 

رئیس سازمان فرهنگی، هنری درباره وضعیت مراکز فرهنگی، هنری در شمال و جنوب شهر گفت: در زمینه فرهنگ تمایزی بین شمال و جنوب نیست حتی بهترین فرهنگسراهای ما بهمن و خاوران در جنوب شهر هستند منتها در حوزه تئاتر یک مقدار کمبود داریم که با الگو قراردادن بهترین شهرهای تئاتری دنیا نظیر پاریس و مسکو تلاش داریم فضای تئاتر فرهنگسراها را تقویت کنیم.

 

وی در ادامه افزود:‌ مجموعه پردیس خاوران 5 سالن تئاترمان آماده است وبا افرادی نظیر ایرج راد برای طراحی تئاترهای مناسب نیز رایزنی شده است. پردیس تئاتر صبا در خیابان ملک نیز با 5سالن آماده بهره برداری است.

 

وی درباره وضعیت موسیقی فرهنگسراها توضیح داد: در حال حاضر هفت فرهنگسرا به کلاس‌های موسیقی مجهز شدند البته یک زمانی این کلاس‌ها تعطیل بود ولی الان در حال کار هستند و هشت فرهنگسرای دیگر نیز تا پایان سال فعال می‌شوند.

 

وی موسیقی را یکی از جلوه‌های هنر به شمار آورد و گفت: اینکه استاد موسیقی باید حرفه‌ای باشد شکی در آن نیست ما تمام این موارد را کنترل می‌کنیم حتی به نفع بخش خصوصی نیز 30 درصد امتیازمان را واگذار می‌کنیم. بنابراین بستن و تعطیل کردن کار ما نیست ولی همه چیز باید به صورت درست انجام شود و موسیقی باید متعالی باشد.

 

رئیس سازمان فرهنگی، هنری درباره شایعاتی مبنی بر تشکیل کلاس‌های حرکات موزون در فرهنگسراها گفت: البته این در فرهنگسراها نیست در سراهای اجتماعی است که ما باز هم درباره صحت و سقم آن پیگیری می‌کنیم.

 

وی همچنین افزود: غلامرضا صنعتگر یکی از بهترین کنسرت‌هایش را به زودی در فرهنگسرای بهمن برگزار خواهد کرد و مکتب خانه آواز ایران نیز به زودی افتتاح می‌شود. در ارتباط با ارکستر فیلارمونیک ایران نیز جانمایی‌های لازم صورت گرفته و مقدمات کار فراهم شده است و اصل مسئله تصویب شده و قرار است هیئتی برای بازدید از ارکسترهای بزرگ دنیا نظیر آلمان بروند و تجربیاتش را اجرایی کنند منتها قرار است مکان این ارکستر در منطقه دو تهران باشد.

 

صلاحی درباره شعر و توجه بدان در فرهنگسراها گفت: شعر یک موضوع حدی در ادبیات و هویت تاریخی ماست ایران به لحاظ شعر بسیار غنی است ما خانه شعری در بلوار کشاورز تشکیل دادیم و برنامه‌مان این است که جریان تازه‌ای در زمینه شعر ایجاد کنیم تا نسل جدید هم نظیر گذشته تربیت شوند.

 

وی با بیان اینکه ماه آینده مهمان ویژه نمایشگاه کتاب مسکو خواهند بود، گفت: قرار است غرفه‌ای نیز در آنجا به ما اختصاص داده شود. دغدغه اصلی رهبر معظم انقلاب بحث فرهنگ است و هر سال نیز بدان تأکید کرده و از غربت آن یاد می‌کنند اکنون 90 کتابخانه در سازمان فرهنگی، هنری و 290 در بقیه بخش‌های شهرداری وجود دارد که به زودی قرار است تمام این بخش‌ها زیر نظر سازمان فرهنگی، هنری فعال شوند.

 

* فعالیت‌های شهردار تهران سیاسی نیست

 

صلاحی در پاسخ به این سؤال که آیا فعالیت‌های مختلف محمدباقر قالیباف در تهران مبنی بر سیاست‌های کاندیداتوری وی است، گفت: دکتر قالیباف در بخش‌های عمرانی کارهای ویژه‌ای انجام داده‌اند از جمله تونل توحید و اتوبان صدر که اینها بسیار ارزشمند هستند  هر کس هم ممکن است یک روز کاندیدای جایی شود و بنابراین نمی‌توان گفت که این کار سیاست‌بازی است، او مدیر جهادی لقب گرفته است و اگر اتوبان صدر در طول 26 ماه در شرایط تحریم‌ها دو طبقه شد حاصل حضور فیزیکی چهارشنبه‌ صبح‌های خود ایشان بالای سر پروژه است!

 

وی درباره شرایط سینماهای پردیس‌های تهران گفت: ما اکنون 5 سینما برای شهرداری داریم که یک سالن هم در فرهنگسرای رسانه خالی بود آن را نیز تبدیل به سینما خواهیم کرد و در فرهنگسرای انقلاب نیز شرایط بدین صورت خواهد شد. رایزنی هایی برای اکران فیلم محمد رسول الله (ص) با آقای مجیدی داشتیم که در تمام سینماهای پردیس‌ها و سالن‌های فرهنگسراها اکران شود. بنابراین ما قول می‌دهیم که هیچ سالنی خالی نماند.

 

صلاحی درباره رصدخانه شهری برج میلاد توضیح داد: فرق این رصدخانه با سایر رصدخانه‌ها این است که این رصدخانه زمین را رصد می‌کند و پراکندگی مراکز مختلف را از جمله کتابخانه‌ها، مساجد، بیمارستان‌ها و ... را نشان می‌دهد و همین چند وقت پیش کمبودهای بیمارستان‌ها با حضور وزیر بهداشت مشخص و قرار شد بررسی‌های لازم به عمل بیاید.

 

وی همچنین افزود:‌ خانه موزه شهید بهشتی و انتظامی نیز تحویل سازمان فرهنگی، هنری شده است.

 

صلاحی در پایان صحبت‌هایش درباره شهر آفتاب و برپایی نمایشگاه کتاب در آن صحبت کرد و گفت:‌ در حال حاضر دکتر قالیباف قول داده‌اند که برای نمایشگاه سال آینده این مکان آماده و ایشان میزبان نمایشگاه شوند. فاز اول 65 هزار متر مسقف این مکان آماده بهره برداری است و تا دو ماه آینده نیز متروی نزدیک شهر آفتاب بهره برداری می‌شود و در فاز دوم نیز هتل های چند ستاره و صد اتاق تجارت نیز برای این مکان طراحی شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بنابراین دسترسی‌ها به زودی آماده و قرار است روزی نیز برای بازدید با وزیر محترم پیش از افتتاح شهر آفتاب هماهنگ شود، گفت: بنابراین اگر اراده قطعی وزارت ارشاد صورت گیرد سال بعد نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب برگزار می‌شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار