کد خبر:۴۳۳۵۷۸

آغاز اعزام مددجویان به عتبات عالیات از هفته آینده

رئیس کمیته امداد امام خمینی ضمن اشاره به برگزاری سفرهای زیارتی مددجویان تحت پوشش امداد گفت: از هفته آینده اعزام مددجویان به عتبات عالیات آغاز خواهد شد و تا پایان سال، ۱۰ هزار نفر به عتبات اعزام می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، ، سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شب گذشته به همراه سیاوش شهریور معاون امور فرهنگی و اجتماعی استانداری تهران، اکبر میرشکار معاون فرهنگی کمیته امداد و ولیئی مدیرکل امداد استان تهران از اردوگاه سید مرتضی شهید آوینی بازدید کردند.

 

وی در حاشیه این بازدید ضمن گپ و گفتگوی صمیمی با دانش‌آموزان حاضر در این اردوگاه، بازدیدهایی را از بخش‌های مختلف این مجموعه داشت.

 

فتاح در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به حضورش در این اردوگاه خاطرنشان کرد: این فرصت بسیار مغتنمی است که ما بتوانیم در چنین فضاهایی حضور پیدا کنیم.

 

وی تصریح کرد: در دوران پهلوی و قبل از انقلاب اسلامی، اردوگاه‌ها وضعیت مناسبی را نداشتند و حکایت‌های بسیاری در آنجاها وجود داشت که به برکت انقلاب امام و پیامی که ایشان دادند، کمیته امداد امام خمینی(ره) شکل گرفت که خوشحالیم که نظام اسلامی کار تربیتی نوجوانان و جوانان را برعهده گرفته است.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) تصریح کرد: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بود و امداد نیز بالاترین نگاه فرهنگی را به جامعه هدف تحت پوشش خود دارد و در این راستا تلاش خواهد کرد تا با اجرای طرح‌های مختلف فرهنگی گام‌های موثری را در این حوزه بردارد.

 

فتاح گفت: نبایستی فرصت‌ها را به سادگی از دست بدهیم و باید از ظرفیبت و پتانسیلی که در اردوگاه‌ها و کانون‌های وابسته به کمیته امداد در سراسر کشور ایجاد شده است به نحو مطلوب استفاده کنیم و قطعاً با اجرای برنامه‌های فرهنگی، دل رهبرمان را نیز خوشحال خواهیم کرد.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) از مربیان و دست‌اندرکاران برگزارکننده اردوهای تربیتی دانش‌آموزان تحت پوشش امداد خواست که به هیچ عنوان نگاه ترحم‌آمیزی به دانش‌آموزان تحت پوشش نداشته باشند و با نگاه ایستادگی، مردانگی و رویکرد تحولی برنامه‌های خود را پیگیری کنند.

 

فتاح خاطرنشان کرد: قطعاً با برنامه‌ریزی دقیق و مدون در آینده نخبه‌های نظام، دانشمندان، وزرا و مسئولان از بین دانش‌آموزان تحت پوشش امداد رشد خواهند کرد و ما نیز تلاش خواهیم کرد.

 

وی ضمن اشاره به برگزاری برنامه‌های متنوع در ایام تابستان ویژه نوجوانان و جوانان تحت پوشش کمیته امداد،‌ افزود: برنامه‌های متنوعی در اردوگاه‌ها و کانون‌ها در سطوح مختلف من‌جمله برای دانش‌آموزان و دانشجویان برگزار می‌شود که ثمره آن نشاط وشادی برای مددجویان خواهد بود.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: یکی از کارهای خوب کمیته امداد در طول سالیان گذشته، برگزاری سفرهای زیارتی بوده که امسال نیز بالغ بر 100 هزار نفر از مددجویان به مشهد مقدس اعزام خواهند شد.

 

فتاح با اشاره به اضافه شدن سفر به عتبات عالیات در طرح‌های زیارتی امداد، بیان داشت: از 3 ماه قبل رایزنی‌هایی با سازمان حج و زیارت انجام شد و نهایتاً با توافق صورت گرفته، نخستین گروه مددجویان هفته آینده به عتبات عالیات اعزام خواهند شد.

 

وی تصریح کرد: تمام هزینه‌های سفر مددجویان به عتبات عالیات توسط خیرین تأمین خواهد شد که این یک حرکت فرهنگی بزرگ محسوب می‌شود.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه این طرح جامعه وسیعی از مددجویان را در برمی‌گیرد، گفت: ما بنا داریم تا پایان سال 10 هزار نفر از مددجویان را به عتبات عالیات اعزام کنیم.

 

فتاح همچنین به برنامه‌های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی جامعه هدف امداد اشاره کرد و گفت: یکی از اهداف اصلی ما اشتغال و به خودکفایی رسیدن مددجویان است که در این زمینه با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و پرداختن وام خودکفایی بستر لازم را برای اشتغال و استقلال مددجویان فراهم می‌کنیم.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: امسال بالغ بر 100 هزار نفر از وام‌های خودکفایی و اشتغال امداد استفاده خواهند کرد.

 

فتاح با اشاره به آخرین وضعیت فروش ساختمان کمیته امداد در منطقه سوهانک، تصریح کرد: درحال حاضر مقدمات کار جهت فروش این ساختمان فراهم شده و به زودی خبرهای خوبی در این زمینه اعلام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار