کد خبر:۴۳۳۷۶۶
مسئول مشاوره فرهنگی دانشگاه آزاد قزوین:

حضرت معصومه(س) الگوی تمام نمای دختران ماست

مسئول مشاوره فرهنگی دانشگاه آزاد قزوین گفت: دختران جامعه اسلامی ایران باید حضرت معصومه (س) را سرمشق زندگی خود قرار دهند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، ملکی، مسئول مشاوره فرهنگی دانشگاه آزاد قزوین ضمن تبریک به دختران ایران زمین گفت: حضرت معصومه(س) التزام قلبی و وجودی از لحاظ اعتقادی و اخلاقی به مقام امامت پدر و برادرش داشت.

 

وی با بیان اینکه اساس نجات انسان معرفت به خدا و کسانی است که ما را با خدا مرتبط می کنند، افزود: حضرت معصومه(س) از آن شخصیت هایی است که اگر چه جایگاه امامت را ندارد؛ اما در وادی ولایت صحنه گردان اتصال ما به جایگاه ولایت الهی است.

 

مسئول مشاوره فرهنگی دانشگاه آزاد قزوین با بیان این که می تـوان حضرت معصومه(س) را الگو و نموداری از فضائل اهل بیت(ع) دانست، تصریح کرد: بهره مند بـودن از تعالیـم ارزنده آن رهبران راه نـور و سعادت، خـود عامل اساسی در تعالی روح و تکامل درجات علمـی و عملـی آن حضـرت بـوده است.

 

ملکی تصریح کرد: دختران جامعه اسلامی ایران باید حضرت معصومه (س) را سرمشق زندگی قرار دهند و خانواده ها نیز باید به دختران محبت و توجه ویژه داشته باشند، ‌قرآن در سوره بقره می فرماید: اتقوالله و یعلمکم الله؛ تقوا داشته باشید، خدا به شما علم می آموزد؛ بنابراین علم تنها در کتاب و دفترچه‌ها نیست؛ علم نوری‌ است که خدا در قلب‌ها می اندازد.

 

وی افزود: اگر زنان و دختران ما تقوای الهی پیشه کنند، خطوط الهی را کشف کنند، حرام های الهی را رعایت کنند و در انجام واجباتشان ملزم باشند؛ صد درصد علم الهی به قلبشان نفوذ پیدا می‌کند. همانطور که حدیث داریم، اگر شما ۴۰ صباح اخلاص بورزید چشمه های حکمت از قلبتان به زبانتان جاری می‌شود.

 

این کارشناس فرهنگی با بیان اینکه نیمی از اقشار مختلف جامعه را بانوان تشکیل می دهند، خاطرنشان کرد: وجود دخترانی آگاه، توانمند و عفیف، سلامت و توانمندی فرهنگی و اجتماعی جامعه را تضمین می کند.

 

ملکی در ادامه تصریح کرد: ما به راحتی می‌توانیم، جایگاه علمی که حضرت معصومه(س) دارند را به همین طریقه ای که قرآن می فرماید به دست آوریم. یعنی این نیست که این جایگاه را فقط برای یک نفر در تاریخ گذاشته باشند، بلکه خداوند می‌فرماید این مشی من است و برای همه اعصار و افراد یکسان است.

 

وی با اشاره بر اینکه زنان و دختران ما می‌توانند با مواظبت از حدود الهی، صاحب کمال علمی شوند، بیان داشت: کسانی که صاحب کمال علمی می شوند، حتما مسئولیت‌های بزرگ سیاسی – اجتماعی را می‌پذیرند و می‌توانند در دفاع از اسلام، حرکت کنند؛ چه از جهت نگارش، چه از جهت برنامه هایی که اکنون در اینترنت و کامپیوتر است، چه بسا می‌توانند بنیان‌های بزرگی را در سطح جهانی راه اندازی کنند.

 

این کارشناس فرهنگی خاطرنشان کرد: هر خانمی که طهارت روحی داشته باشد و خداوند به او کمالات معنوی عطا کند، یقینا در نظام سیاسی- اجتماعی جامعه نقش بزرگی خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار