آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۴۱۳۱
صالحی در اختتامیه جشنواره ادبیات کودک و نوجوان رضوی:

ایران یک خزانه فرهنگی ملی و اسلامی را در خود حفظ کرده است

معاون فرهنگی وزیر ارشاد در اختتامیه جشنواره ادبیات کودک و نوجوان رضوی گفت: یکی از مهم‌ترین راه‌ها برای نزدیک کردن بچه‌‌ها به اندیشه رضوی، ادبیات است.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در آیین پایانی دهمین جشنواره سراسری ادبیات کودک و نوجوان رضوی که در شهرکرد برگزار شد، با بیان اینکه امام رضا(ع) بیش از هزار سال میزبان و میهمان کشور ایران بوده است، افزود: دینی که ایران اسلامی به امام رضا (ع) دارد بسیار بالاتر و فراتر از آن است که بخواهیم تصور کنیم و فرهنگ ایرانی ـ اسلامی با همه وجود خود را مدیون امام رضا(ع) می‌داند.

 

معاون فرهنگی وزیر ارشاد اسلامی تاکید کرد: هیچ جا مانند ایران یک خزانه فرهنگی ملی ـ اسلامی را در خود حفظ نکرده است که امام رضا (ع) این کار را برای ایران انجام داده و از این‌رو ما به امام رضا (ع) مدیون هستیم.

 

وی با بیان اینکه میراث فکری و معنوی اندیشه‌ای امام رضا (ع) اندک نیست اضافه کرد: ما باید با این میراث فکری الفت یابیم و به آن نزدیک‌تر شویم.

 

صالحی تراز دین‌داری یک انسان و جامعه را راستگویی دانست و بیان داشت: ادای امانت یکی دیگر از ترازهایی است که جامعه با آن سنجیده می‌شود و این ادای امانت باید به صورت تعهد و وجدان کاری صورت بگیرد.

 

این مقام مسئول یکی از راه‌های ادای دین به امام رضا (ع) را تقرب به امام عنوان کرد و افزود: بهترین راه برای این تقرب استفاده از ادبیات است. یکی از مهم‌ترین راه‌ها برای نزدیک کردن بچه‌‌ها به اندیشه رضوی، ادبیات است.

 

صالحی خاطرنشان کرد: امیدواریم جشنواره‌هایی از این قبیل در کنار شناسایی و رشد استعداد ادبی کودک و نوجوان کمکی در گسترش فرهنگ رضوی از طریق ادبیات برای نسل موثر در آینده کشور کودک و نوجوان باشد.

 

*میزبانی از امام رضا (ع) در حوزه‌های مختلف اثر داشته است

 

در ادامه این مراسم معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: افتخار جامعه ایران اسلامی مهمانی و میزبانی امام رضا (ع) است.

 

خدابخش مرادی تاکید کرد: با بیان اینکه اگر این مهمانی و میزبانی را بررسی کنیم می‌بینیم یک اثر تاریخی صرف نیست بلکه یک اثر در حوزه فرهنگی، اجتماعی، تمدنی، سیاسی و حتی اقتصادی است.

 

این مسئول با اشاره به اینکه اگر امروز ادبیات کودک و نوجوان را به فرهنگ رضوی پیوند دهیم و این ادبیات را در نسل‌های آینده ساری و جاری کنیم کاری بی‌بدیل خواهد بود تاکید کرد: یکی از کارهای امام رضا (ع) در زمان حیات فرهنگ گفت‌وگو بود و امروز هم می‌بینیم که آن ادبیات گفت‌وگو نه تنها در دنیا و منطقه بلکه در کشور ما هم کارساز شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

*قطعه ادبی بیشترین سهم آثار رسیده به جشنواره را داشت

 

همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ارسال 2 هزار و 93 اثر به دبیرخانه جشنواره گفت: از این تعداد آثار 376 اثر شعر، 872 قطعه ادبی، 835 اثر در بخش داستانی بود.

 

دبیر جشنواره ادبیات کودک و نوجوان رضوی افزود: نویسندگان و شاعران بزرگسالی که در حوزه کودک و نوجوان خلق اثر داشته‌اند، نیز در این جشنواره آثار خود را ارائه دادند.

 

وی تاکید کرد: در 10 دوره گذشته 12  هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ادبیات کودک و نوجوان رضوی رسیده که یک اتفاق خوب در حوزه ادبیات کودک و نوجوان است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار