آقای روحانی! بهانه به دشمن ندادن به نفع سبد رای خودتان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۴۶۷۴
سلطانی وش در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

آقای روحانی! بهانه به دشمن ندادن به نفع سبد رای خودتان است

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس خطاب به رییس جمهور گفت: جناب آقای روحانی! به نفع ملت و حتی سبد رای خودتان در انتخابات آتی است که با سخنان سنجیده‌تر بهانه‌ای دست دشمن ندهید.

علی سلطانی‌وش در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،با اشاره به سخنان اخیر رییس جمهور گفت: همه ما می‌دانیم  روحانی فردی ولایتمدار و قانونمند است اما صحبت‌های اخیر وی باعث موجی در رسانه‌های دشمن شده  است.


وی تصریح کرد: هر چند ما یقین داریم چنین برداشتی کاملا غلط و یک سوءبرداشت می‌باشد، اما نباید رئیس جمهور حرفی بزند که از آن بوی تضاد و تقابل با مسئولان دیگر بیاید.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه در شرایط حساس کنونی باید هوشیارباشیم،افزود: یکی از نکات مورد اشاره مقام معظم رهبری  در مسئله توافق هسته‌ای این بود که نباید این توافق باعث دودستگی بین مردم یا حتی مسئولان شود و همه باید حواسمان جمع باشد که در پازل دشمن بازی نکنیم و  و از سخنان نسنجیده بپرهیزیم چرا که این حرف‌ها آبیست که به  آسیاب دشمن ریختن محسوب می‌شود.


وی اظهار داشت: در طول تاریخ انقلاب اسلامی هر گاه اختلاف ،تضاد یا تقابلی بین مسئولان بخصوص در رده‌های بالا بوده  این منافع کل نظام بوده که با تهدید مواجه شده و باعث تحمیل خساراتی گردیده است.

 

سلطانی‌وش در پایان خطاب به رییس جمهور،خاطرنشان کرد: جناب آقای روحانی! به نفع ملت و حتی سبد رای خودتان در انتخابات آتی است که با سخنان  سنجیده‌تر  بهانه‌ای دست دشمن ندهید که چرا مردم آگاه و فهیم ایران همواره با کسانی بوده و هستند که در راستای منافع ملی کشور از جمله وفاق و همدلی و هم‌زبانی کوشیده‌اند.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار