آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۵۲۹۴
فروزنده در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

انگلیس می‌خواهد خط فکری نزدیک به خود رادرمجلس حاکم کند

سخنگوي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي گفت: دولت انگلیس می‌خواهد از طریق نفوذ در داخل کشور خط فکری نزدیک به خودشان را در مجلس حاکم کند.

لطف‌الله فروزنده سخنگوي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به بازگشایی سفارت انگلیس در کشورمان در روز گذشته، اظهار داشت: انگلیس از سابقه و کارنامه خوبی نسبت به کشورمان برخوردار نیست و همواره از گذشته تاکنون به دنبال ایجاد توطئه در کشورمان بوده است.

 

وی ادامه داد: انگلیس عامل اصلی روی کار آمدن شاه مخلوع ایران در کشور است؛ این کشور همواره مرکز ایجاد آشوب و توطئه در کشورمان بوده است به ویژه آنکه با نقش آفرینی در فتنه 88 به حمایت جدی از این اتفاق پرداخت.

 

فروزنده با بیان اینکه امروز هم انگلیسی‌ها با همان نگاه و رویکرد کارشکنانه‌شان به ایران آمده‌اند، تصریح کرد: مسئولین دیپلماسی‌مان باید نسبت به سیاست‌ها و استراتژی‌های دولت انگلیس مراقب باشند.

 

وی تاکید کرد: اولین هدفی که انگلیسی‌ها همواره آن را دنبال کرده‌اند این است که بتوانند در منطقه جاسوسی اطلاعاتی داشته باشند، از این رو ما باید دقت لازم را داشته و روابطمان با این کشور را تا حدی برقرار کنیم که زمینه هرگونه نفوذ آنها را به کشور ندهیم؛ چراکه نفوذ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی همواره جزو اصول و استراتژی‌های استکبار جهانی و انگلیس در قبال کشورهای منطقه بوده است.

 

سخنگوي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با بیان اینکه امیدواریم آقایانی که اجازه بازگشایی سفارت انگلیس در کشور را دادند این مسئله را مدنظر قرار داده باشند، تصریح کرد: در این که انگلیسی ها نسبت به انتخابات آتی ما طمع کرده‌اند شکی وجود ندارد؛ آنها میخواهند از طریق نفوذ در داخل کشور، خط فکری نزدیک به خودشان را در مجلس حاکم کنند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولین و مردم باید از هرگونه نفوذ و ایجاد توطئه علیه کشورمان از سوی دولت انگلیس با تحلیل و نظارت بر عملکرد و رفتار آنها جلوگیری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار