کد خبر:۴۳۵۵۹۴
«بحران محبوبیت رئیس‌دولت» زیر ذره‌بین؛

لطفا روحانی را دوست بدارید!

از همان روز نخست که کلیدش به درب ساختمان پاستور نشست، سایه سنگین عدم محبوبیت را بر سر خود و دولتش حس می‌کرد. حسن روحانی نخستین رئیس جمهوری ایران بود که میلیمتری و با «رای پنجاه درصدی» و اصطلاحا با سلام و صلوات موفق شده بود «کلیددار پاستور» شود.

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» - حسین فتوحی، از همان روز نخست که کلیدش به درب ساختمان پاستور نشست، سایه‌ی سنگین عدم محبوبیت را بر سر خود و دولتش حس می‌کرد. حسن روحانی نخستین رئیس جمهوری ایران بود که میلیمتری و با «رای پنجاه درصدی» و اصطلاحا با سلام و صلوات موفق شده بود «کلیددار پاستور» شود.

 

وعده‌های جذاب و شگفت‌آور او مبنی بر «حل 100 روزه‌ی مشکلات»، «چرخاندن چرخ اقتصاد همزمان با چرخش سانتریفیوژ»، «انتقادپذیری و پناه بردن به خدا از بستن دهان منتقدان» و دهها قول و وعده‌ی باورنکردنی مشابه، کسانی را که قدری زودباورتر یا کم‌حافظه‌تر بوده و دوران پرالتهاب حاکمیت این جریان بر دولت با ریاست جمهوری برادر بزرگتر دولت، یعنی اکبر هاشمی رفسنجانی؛ را فراموش کرده بودند؛ به پای صندوقهای رای کشانده و حسن روحانی را تنها با اختلاف 250 هزار رای، از فرو افتادن در گرداب دور دوم انتخابات نجات داده و بر کرسی ریاست دولت نشاندند. جایگاهی که او و دوستانش، میلیاردها تومان برای دستیابی به آن خرج کرده بودند.

 

با پایان انتخابات، دوران وعده دادن تمام شده و مردم منتظر آغاز دوران عمل به وعده‌ها بودند. خیلی‌ها که برگه‌های رای خود را به نام حسن روحانی جوهری کرده بودند؛ با امیدواری 100 روز اول دولت را شمارش می‌کردند و منتظر بودند آنگونه که کاندیدای منتخبشان وعده داده بود شاهد «تغییری ملموس» در زندگی خود باشند؛ اما غافل از آنکه در برنامه‌ریزی روحانی، دوران پس از انتخابات آغاز دوران عمل نبود بلکه شروع عصر «انداختن تقصیر گردن این و آن» بود.

 

اینگونه بود که 100 روز نخست دولت و صد روزهای دیگر هم سپری شد و تنها تغییر ملموسی که مردم شاهد آن بودند، خالی‌تر شدن سفره‌ها و تهی‌تر شدن جیب‌هایشان بود. افراد زیادی بیکار می‌شدند. درشرایطی که رئیس دولت و دوستانش در سمت‌های کلیدی دولت، مشغول تاخت و تاز به دولت قبل بوده و صفر بودن آمار اشتغال در دولت قبل را در بوق و کرنا می‌کردند؛ براساس آمار منتشر شده توسط مرکز آمار خودشان آمار اشتغال در دولت یازدهم منفی بوده و بیش از 330 هزار نفر از شاغلان هم به لطف تدابیر این دولت بیکار شده بودند.

 

در دوران تاختن به دیگران قیمت اجناس هم هر روز به بهانه‌ای بالا می‌رود و این بار دولت نه تنها با افزایش قیمت‌ها مقابله نمی‌کند بلکه بر آن مهر تایید زده و به گرانی وجهه‌ی قانونی می‌دهد. عجیب‌تر آنکه در برخی موارد مثل قیمت لبنیات که تولیدکنندگان حاضر به افزایش قیمت‌ها نیستند، دولت راسا وارد شده و سعی دارد تا به زور بخشنامه و دستور قیمت‌ها را افزایش دهد!

 

قیمت خدمات دولتی و حامل‌های انرژی هم از دیگر مواردی است که دولت به بهانه‌های گوناگون و هرکجا که در تامین بودجه‌ی فعالیتهایش به مشکل می‌خورد، فورا به سراغ آن رفته و کسری‌ها را از این طریق جبران می‌کند. این درحالی است که مبلغ یارانه‌ی پرداختی به مردم، همان 45500 تومان دولت قبل باقی مانده و حتی این روزها گلایه‌هایی از دولتمردان درمورد عدم توانایی برای پرداخت همین مبلغ هم به گوش می‌رسد تا آنجا که وزیر اقتصاد شب واریز یارانه‌ها را «شب مصیبت عظمای» دولت نامگذاری کرده و محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت، از زیاد بودن مبلغ 45500 تومان برای هرفرد سخن می‌گوید و به این ترتیب به شایعات درمورد احتمال نصف شدن یارانه‌ی مردم قوت می‌بخشد.

 

برخورد دولت با مردم هم برخلاف آنچه در زمان انتخابات وعده داده بود، به هیچ‌وجه محترمانه و دلسوزانه نیست. مردم منتقد به عملی نشدن وعده‌های دولت، هر روز با انگ و برچسبی رانده می‌شوند. یک روز بیسواد خوانده می‌شوند، دیگر روز لقب تازه به دوران رسیده می‌گیرند، زمانی دیگر و به فراخور حال دولتمردان شناسنامه داشتن آنان به زیر سوال می‌رود، روزی دیگر بخاطر اینکه نان را به نرخ روز می‌خورند مورد انتقاد دولتی‌ها قرار می‌گیرند و سرانجام با پیشنهاد سخاوتمندانه‌ی رئیس جمهور مواجه می‌شوند که: "بروید به جهنم"

 

جمیع شرایط گفته شده و بسیاری دیگر که گفته نشد سبب شده است تا حسن روحانی که از همان ابتدای ریاست جمهوری با «بحران عدم محبوبیت» مواجه بوده، خود را بیش از پیش با آن روبرو ببیند. امید بستن او و یارانش به مشغول کردن مردم با وعده‌ی سرخرمن «حل همه‌ی مشکلات پس از رسیدن به توافق» هم این روزها و با مشخص شدن پوچی وعده‌ها کاملا رنگ باخته و تهدید منفور شدن را جدی‌تر کرده است. عدم محبوبیتی که استقبال کم‌رمق و بی‌رونق از او و دولتش در سفرهای استانی شاهد مثالی انکارناپذیر بر صحت آن است.

 

روحانی و تیم مشاورین او راه حل خروج وی از این بحران را در دو تاکتیک دیده‌اند. اول بازگشت به دوران وعده‌های انتخاباتی فاقد عمل و دوم کپی‌برداری از دست احمدی‌نژاد، یا به تعبیر بهتر زدن نقاب احمدی‌نژاد بر چهره‌ی روحانی است.

 

راهکار اول نیاز چندانی به توضیح ندارد و گذری کوتاه بر سخنرانی‌های مسجع جناب روحانی خود به خوبی نشان دهنده‌ی آن هست. متوسل شدن رئیس دولت به راهکار دوم اما نه تنها شگفت‌انگیز است بلکه بسیار ناچسب و غیرقابل‌قبول می‌نماید.

 

حسن روحانی در جلسه‌ی هیات دولت در روز چهارشنبه 21 مرداد 94 خطاب به وزیران و مدیرانش، با تاکید بر «پاسخ‌گویی به نامه‌های مردمی» چنین می‌گوید: "مدیران اجرایی کشور باید رسیدگی به درخواست‌های مردم را در صدر برنامه‌های خود قرار دهند و حتی اگر درخواست و مطالبه‌ای خارج از مقدرات دولت است، با ذکر دلیل و منطق بیان شود که چرا دولت قادر به انجام دادن آن نیست»

 

پاسخ دادن به نامه‌ها و مطالبات مردمی دقیقا همان کاری است که طیف فکری حاکم بر دولت یازدهم در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد بر دولت‌های نهم و دهم، با تقبیح آن، این اقدام را «افزایش دهنده‌ی توقع مردم» دانسته و باعث مشغول شدن دولت به مشکلات کم‌اهمیت مردم و غافل شدن از مشکلات بزرگتر می‌دانستند و حتی کار را به جایی رسانده بودند که روزنامه‌نگار نشریات زنجیره‌ای اصلاح‌طلب، با توهین وقیحانه به مردم اقدام آنان در نامه‌نگاری با رئیس‌جمهور را به «آواز دلفین‌ها» تعبیر می‌کرد. اکنون اما به نظر می‌رسد بحران عدم محبوبیت دولت تا آنجا گسترش یافته که همین طیف با کنار گذاشتن بی سر و صدای ادعاهای سابق، به الگوبرداری از دولت قبل روی آورده است.

 

دو تاکتیک فوق اما تنها روش‌های دولتمردان برای گذر از این مشکل که بسیار بزرگ می‌انگارند نیست. طی روزهای اخیر پرده‌ای دیگر از نمایش روزنامه‌ی زنجیره‌ای حامی دولت برای القای محبوبیت دولت و شستشوی افکار مردم ناراضی رونمایی شد. روزنامه‌ی زنجیره‌ای آفتاب یزد در شماره‌ی 27 مرداد 94 خود با دستمایه قرار دادن نظرسنجی مضحک وزیر ارتباطات از مردم درمورد توافق هسته‌ای که براساس آن فقط 4 درصد نظرسنجی شوندگان به آقای وزیر گفته‌اند که به توافق هسته‌ای انتقاد دارند! نتیجه‌ای مضحک‌تر گرفته، اینکه «روحانی محبوب‌تر شده است»!

 

این «نظرسازی» خنده‌دار و موضع‌گیری خنده‌دارتر روزنامه‌ی آفتاب نشان می‌دهد که ظاهرا بحران محبوبیت حسن روحانی بسیار فاجعه‌بارتر از آن است که تاکنون تصور می‌شد. فاجعه‌ای که دولتمردان و بوق‌های تبلیغی آنان را به خط کرده تا به هر بهانه‌ای متمسک شوند و به مردم بقبولانند «روحانی را دوست بدارید»!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ali
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۲
آره تو با هم فکرات راست می گید ...
7
97
علی
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳
نه پس تو خوبی!!!
ناشناس
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۱
بچه ها اینو هم دوست داشته باشید تا ناراحت نشه!
سید ابراهیم
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۳
دوست عزیز شما خلافش را ثابت کن...
علی
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۷
این قدر باهم کل کل نکنید.حیف شما نازنینها نیست.با هر دو طرف هستم.فکر اعصابتون رو با این چیزا مشغول نکنید.باید خودمون به فکر خودمون باشیم وباهم باشیم که هروقت تفرقه شدضربه خوردیم.دور علمدار باشیم که علمدار شاگرد اول کلاس ولایت مداری امام عصر (عج) هستند.وببینیم شاگرد اول چی میگه.
ناشناس
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۹
حد اقل فکر و قلب و فوءاد ما به سمت جهنم و آتیش نمیره
ب ali
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۳:۲۴
پ نه تو با هم کاسه هات و هم کاسبات تحریم راست میگید!
کلیت مرجی داریم !!!
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۹
متنفرم ازش ..... فقط بخاطر رای مردمه که اعتراض نمیکنم .... رئیس جمهوریه که فقط 4 سال تونست کلیددار باشه!
79
2
ناشناس
۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۱
این دولت چون از گروه مرفهین بی درد هستند وطرف مشورتشان تجار ودلالان وسرمایه داران کلان هست هیچ رحمی به قشر محروم ومستضعف ندارند وهرچه قدردلشان خواست کالاهای اساسی مردم وخدمات راگران میکنند ودرنظر خود خیلی ناچیزاست واین نظرخوشبینانه است واگر ...
محمد
Italy
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۰
مگه چیه من دوستش دارم
3
91
عبد الله
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۹
خداوند با این ... محشورت کنه ان شا ء الله
حالا که خیلی دوسش داری
محمد
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۱
منم دوس دارم عینک به چشمش (سر به تن..) نباشه ولی نباید توهین کرد .جدال احسن توصیه ی بزرگان و رهبر عزیزمونه.
ناشناس
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۳:۲۲
منم دوسش دارم. چون منم مثل تو یک اقازاده ام و از وقتی واردات ازاد شده، کسب و کارم عالیست!
محمد م
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲
خيلي جالب بود احسنت
44
2
زکیه مدل۷۸
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۲
لطفا روحانی را دوست بداریم؟نه عزیزم راه نداره به پام هم نیفت لطفا .قیافه ات رو هم واسم اینجوری نکن..طاقت گریه ها تو هم ندارم
65
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۳
نگران نباشید که روحانی به لطف حزب های متعدد به وجود آمده رهروان ولایت و اصولگرایان و یکتا(منتخبین مشایی) و امثال اینها که باعث شکسته شدن آرا و انشقاق مخالفین روحانی میشود و درنهایت رای میاورد به عبارت دیگر این احزاب نقش ولایتی و محسن رضایی و قالیباف را در انتخابات بازی میکنند به قول اصلاحطلبان اگر حضور محسن رضایی 100رای از احمدی نژاد کم کند برای ما ارزش دارد و همینطور ولایتی و قالیباف وحتی جلیلی که با مناظره ضعیف و عدم اتحاد با هدف این که روحانی رای بیاورد این زمینه را ایجاد کردند حال متوجه میشوید که سریال24 چگونه به واقعیت میپیوندد این وسط جبهه پایداری بر آرمان انقلاب پایبند مانده که با تعدد احزاب اصولگرانما نمیتواند رقابت مناسبی با اصلاحطلبان داشته باشد
42
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۰
بخدا قسم چند روزه که تو شهر ما همدان با زور مردم رو جمع کردن همه اصناف با فشار مجبور به استقبال از دولت به اصطلاح تدبیر امید امدن طرحهایی که احمدی نزاد راه انداخته بود بعضا بعضی هاشم قبلا افتتاح شده بود دوباره افتتاح کرد کلا به شعور ما توهین میکنن
56
2
ناشناس
۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۲
ایبن قدر دروغ نگویید مردم دکتر روحانی را دوست دارند. جز کاسبان تحریم و طرفداران سیب زمینی و یارانه و مسکن بیمار مهر .
داش علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۹
حالی درون پرده بسی فتنه میرود
تا انزمان که پرده برافتد چه ها کنند
47
3
صادق
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۲
زرشک
حالا دوباره جوگیر نشید بهش رای بدید
70
3
منم
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۳
نه اقا ...التماس نکن دوسش ندارم!!!
57
4
ملتمس دعا
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱
نه این کارو نکن با قلبم دوسم بدار....{حسن روحانی}
ناشناس
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶
شیخ حسن خیلی دوست دارم.

بابا شوخی کردم منفی هارو روانه نکنید.
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۴
بک مثل هست که فکر کنم در مورد عملکرد سایت شما که خود را - به حق دا ناحق - صدای دانشجو خطاب میکنید صدق مدکند"یک زمان از در دروازه تو نمیرن"(دوران احمدی نزاد که به زعم شما هم چی گل و بلبل بود و دیانت هم حفظ شد ولی دیدم چشم بستن و دم نزدن امثال شما چه بلایی سر اقتصاد ، اعتقادات و دیانت مردم آورد)و "یه زمان از سوراخ سوزن تو میرن"(زمان روحانی مچکریم که هر اتفاق مربوط و نامربوط رابه دولت ربط میدهید و فریاد وااسلاما و وا حقوق ملتا سر میدهبد.)ضمنا شما که میگویید وزیر آمار را از کجا آورده بگویید شما با چه نظر سنجی خود را صدای دانشجویان لقب داده اید.(رطب خورده منع رطب چون کند)
10
84
ناشناس
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۵
شما توهم بیشماری بر داشتت
سجاد
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۹
ایول داداش
آرمیتا
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۴
ببین اصلا تو خوبی!دوره احمدی نزاد یه عده ریختن بیرون مملکتو بهم ریختن سر انتخابات پس میبینی که (دم زدن.)..اما تومیتونی نطق کن واسه دولت جونت تا ببینم مثل علی مطهری که اون دانشجورو گرفت و زیرپاش له کرد تورم له میکنه یانه البته به شرطیکه انتقاد کنی نه پاچه خواری" *آقا بذار اینو*
م ح س ن
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲
احمد اقا به پیر به پیپمبر اگر زمان احمدی نزاد گرونی بود<حداقل مردم خونه دار شدن و کار داشتن....................................تورو خدا برو بپرس تو این دوساله چقد مردم بیکار شدن و گرونی بیشتر شده
ناشناس
France
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۵
بی خاصیت ترین نامحبوبترین بی برنامه ترین وخلاصه نامتعادل ترین دولت درحال حاضر روی کار است که متاسفانه وبطرز عجیبی خیال دارد تحول آفرین هم باشد وامید آفرین .....منتها برای چه کسانی؟.......
82
5
ناشناس
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۴
فقط برای کسانی که رفت و آمد به لندن زیاد دارن و یا (شاید در آینده نه چندان دور) دوست ندارن برای رسیدن به آمریکا چند تا هواپیما عوض کنن.
z.h.s bartar
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۲
طفلی :)

انقد خوفه :")

حتی دینو از سیاست جدا میدونه !!!

به خاطر همین چیزاس که خیییییییییییییییییییععععععععععلی بی حد و اندازه دوسش دارم!!!!!!!!!! :)
45
5
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴
چند هفته پیش روحانی به اسلامشهر اومده بود،روز قبلش من برای خرید رفته بودم بیرون که دیدم یه وانتی با چند تا امپلی فایر و بلندگوی هیئتی دارن تو سطح شهر دور دور میکنن و برای استقبال از رییس جمهور دعوت (بخوانید التماس)میکنن.استقبال هم به حدی ناچیز بود که دوربین صدا و سیما جرات نمیکرد یه تصویر کلی از همه جمعیت نمایش بده،تو اخبار نشون دادن اگه دیده باشین.
62
7
محمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸
سلام
تو شهرستان قرچک ورامین بنر آقای روحانی رو زدن که به تمام وعده هایم عمل کردم ( البته بعداز اعلام توافقنامه برجام این اتفاق افتاد )
50
2
ناشناس
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۱
آخه توافق قرار بود وسیله ای بشه برای چرخش چرخ زندگی مردم. در غیر این صورت که یک ریال هم نمی ارزه.
مصطفی
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۳
با سلام
منظور روحانی از کلید در زمان انتخابات، کلید رابطه با امریکا بوده نه کلید بهبود وضعیت اقتصادی.
ناشناس
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۷
از اون همه مردم زحمتکش ورامین و قرچک بعیده
سعید
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۰
مردم ورامین نزدند .......
مثل بنرهای شهر همدان..... اداره ها زده اند به اسم مردم.؟؟؟؟؟؟؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰
به احترام رهبر چیز زیادی نمی نویسم فقط اینو میگم که هر کسی آگاهانه در دور بعد به این (آقا) رای بده به این ملت و مملکت خیانت کرده
74
6
ناشناس
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۹
خائن شماهستید که هنوز ازگندکاری احمدی نژاد حمایت می کنید
در پاسخ به آقا یا خانم بالایی
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۷
اولا ما از گندکاری های احمدی نژاد حمایت نمیکنیم.
دوما احمدی نژاد 4سال اولش اصصصصصلااااااا گند نزد ،اتفاقا فقط خدمت کرد.
سوما فصل الخطاب ما آقاست نه آقایان.

خائنم کسیه که بگه خط مشی ما راه امامه بعد حرف امام و که میگه:"هرجا دیدید دشمنانتون از دست شما خوشحالند بدونید دارید اشتباه میرید" گوش نکنه.مگه نه اینکه یکی از اهداف امام استکبار ستیزی بود؟؟؟؟؟
خائن کسیه که بگه خط مشی ما راه امامه بعد تحریفش کنه..کی گفته امام تو کار دولت دخالت نمی کرد؟؟فرمانده کل قوا یکی از کاراش نظارت بر کار قوه مجریه س.
ما با خائنین به کشورمون و حامیانشون مشکل داریم و خواهیم داشت و "هرگز"تن به ذلت نمی دیم.
دولت رو به خدا واگذار می کنم.
ناشناس
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۳:۱۸
خائن شمائید که هر کی میخواد حرف بزنه به اسم حمایت از احمدی نژاد، خفتش میکنید، خفش میکنید!
خائن شمائید که هر گندی که بالا میارید گردن سه چیز میندازید: رفیق، ناموس، وطن!
ناشناس
United States of America
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۸
دستور میدم آقای روحانی رو دوست بدارید من سرهنگ نیستم حقوقدانم حقوقدانننننننننن میفهمی حقوقدانننننننننننننننننن
42
4
ناشناس
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۳:۱۲
اقا اینا همه حقوق ملتو دارن اینجوری از غرب پس میگیرن، حقوقدونشون خدای نکرده پاره نشه؟!
ناشناس
۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۵
اون آقایی که میگه حقوقدونشون پاره نشه! آقا کلی خندیدم ...52042
نه قرمز نه آبی فقط حسن گولاب
United States of America
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۲
هیچ کس تنها نیست... ارواح عمت پس حسن چیه
37
3
زکیه مدل۷۸
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴
لايک به نظرت
ایرانی
Germany
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۰
عزیزان من فقط یک تا جمله دارم براتون : معاون اول احمدی نژاد به جرم دزدی و بازهم میگم دزدی توی زندان قرار دارند !!
دولت و جریانی که مرد دومش توی زندان باشه دیگه تکلیفشون پیداست. شماها انگار خوتون رو به کوری زدین، راهی که شماها میخواهید طی کنید به جنگ طی میشه ... الکی هم سر و صدا نکنین ..... ایران هرکاری کنه دیگه توان جنگ مستقیم با ناتو رو نداره (چین و روسیه هم جرئت حمله نظامی به ناتو رو ندارن ... اینکه دیگه ایرانه ! )
8
84
ناشناس
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۴
به غیرت شما باشه آره توانی نداره متاسفم برات لااقل اسم ایرانی رو عوض کن بزار ....
هموطن
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲
مثل اين كه شما يادتون رفت زمان جنگ ما با دست خالي با همه كشورها جنگيديم. فقط عراق نبود بلكه تمام كشورهاي عضو ناتو عراق و پشتيباني مي كردن. پس يا شما اون موقع نبودي يا اينكه اگر هم بودي الآن باد روحاني به سر و كله ات خورده اينجوري گيج ميزني. ما با دست خالي و رهبري رهبر كبير انقلاب و حمايت مردم عزيز و خون گرانبهاي شهدا پيروز شديم . كافيه كمي اون عقلت رو بكار بندازي و كمي فكر كني. خدا خودش گفته كه حق پيروزه و باطل نابود. اينا رو گفتم كه كمي به خودت بياي . ما كه با كسي جنگ نداريم آمريكا و متحدانش دست از سر ما بر نمي دارن.چيه دلت ميخواد نوكر بموني و آمريكا و ديگران بهت زور بگن؟ اگر تو مي خواي نوكر باشي باش، ولي ما حاضريم بميريم و لي نوكر و سرسپرده نباشيم.
نیما
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷
جناب ایرانی فقط به اسم ...!!
بذار این دولت بره کنار ببین چه گندی بالا بیاد ،فعلا خودشون همه چیز رو از چشم مردم مخفی کردند
منتظر
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷
داداش شما که هنوز ناتو نیومده ...!!!تف به غیرتت از شهدای غواص خجالت بکش
علوی
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۳
ببخشید الان بحث احمدی‌نژاد از کجا اومد وسط! بحث محبوبیت روحانی بود که! چرا فکر می کنید هر بشری که به حسن و حسین فریدون و ژنرال بیژن و ظریف الممالک ایراد گرفت وکیل تام‌الاختیار حاج محمود و کابینه‌اشه!
ناشناس
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۸
عزیز من اگر قوه قضاییه بخواهد یک طرفه و سیاسی کاری نکنه یک نفر اصلاحطلب بیرون از زندان نمیماند متاسفانه قانون در کشور مابرای اصلاحطلبان و لاریجانی ها خط قرمز قائل شده چرا فرزندان ناطق نوری از احمدی نژاد به خاطر تهمت احمدی نژاد شکایت نمیکننند چرا قوه قضاییه سکوت کرده؟فکر نمیکنی قوه قضاییه چرا اسامی اصلاحطلبانی که احمدی نژاد نام برد دادگاهی نمیکند اگر واقعیت ندارد چرا از احمدی نژاد شکایت نمیکنند؟!!!فکر کن حرف بزن
مهرداد:*جواب سوال سادمو بده*
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۵
اگه هیچکی نمیتونه جلوی ناتو وایسه پس این ناتو چرا دنبال سلاحهای ماست ازچی میترسه اونکه زورش زیاده باید بیخیال باشه اونکه حته سلاحهای اتمی داره...در ضمن کسی که با خدا باشه قدرتش ...10000000 برابره...اینو همه جا دیدیم...!!!
آرمیتا-اسمت باید(آمریکایی)باشه ن ایرانی
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۸
چرا اسم خودتو نذاشتی ؟؟؟شاید دوس نداشتی ولی از نظر من ازترست بوده چون خودتم میدونی حرفت غلطه...
ناشناس
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷
به نظرم شما بهتره، یک بار دیگه درس انقلاب رو تو دانشگاه جمهوری اسلامی بگذرونید تا بفهمید که چی باعث اقتدار جمهوری اسلامی ایران بعد از انقلاب شد؛ قدرت نظامی یا قدرت ایمان و اخلاص مردمش به خدا؟
ما تا آخر ایستاده ایم...
ناشناس
۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۳
به هرکی رای میدیم متاسفانه ناامیدمون میکنه.فقط باید منتظر ظهور امام زمان عج باشیم . من که اینقدر مشکلات اقتصادی دارم که از زندگی سیرشدم .
یه کارگر
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۰
یه کارگری که - دست بر قضا به لطف اجرای اقتصاد مقاومتی از سوی دولت و با اجرایی شدن همه تعهدات دولت و رفع تحریمها در دوره پسا تحریم- به خیل بیکاران با رشد منفی پیوسته است. زیر لب زمزمه می کرد: از رنگ بنفش متنفرم. از تدبیر بنفش متنفرم. از امید بنفش متنفرم.
55
6
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷
برای چه او را دوست بداریم ؟ از دروغ های بزرگی که می گوید؟ از ... که به هم می بافد؟ از اینکه ارکان اصلی نظام رازیر سوال برده ؟ از اینکه تیم هسته ای ایران را فروخته اند و بدترین توافق نامه را با۵+۱نوشته اند؟ از اینکه تورم بالای ۴۵%را ۱۴% اعلام می کند ؟ از اینکه ملت خود را بی سواد بی شناسنامه و نفهم حساب می کند ؟ از اینکه اکثر اعضای دولت او از فتنه گران و مفسدان هستند ؟ از اینکه به اروپا وآمریکا باج می دهد و..؟و....؟
64
8
110
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷
حالا همه یک صدا میگیم : روحانی مچکریم..........................
9
92
م ح س ن
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴
حالا همه باهم بگید.....روحانی بسه دیگه...........روحانی غلط کردیم بت رای دادیم
اعدام (مهدی هاشمی رفسنجانی)
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۷
سلام بچه ها، من خیلی تلاش کردم حتی دورو وری یام رو متقاعد کنم که روحانی، هیچ برنامه ای نداره، ولی کو گوش شنوا از این مردم بی بصیرت. روحانی فقط تونست از بی بصیرتی مردم و آرای خاکستری استفاده کنه ... سایت ۲۰-۱ دات آی آر رو حتما سر بزنید. با توصیه یکی از بچه ها نظر ده رفتم، واقعا عالی بود. snn خواهشا بذار نظرمو.
50
4
ناشناس
United States of America
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳
می شه بپرسم اینایی که این پایین نظر دادند که دیگه به روحانی رای نمی دهند و دوستش ندارند سال 92 با چه انگیزه ایی رای دادند؟ اگر این بار در روزای انتخابات یه سری آدم از داخل و خارج اومدند گفتند قرار قحطی بش به ما حمله ی نظامی می کنند و هزارتا دلیل وحشتناک و ترسناک بیارند و یه گزینه رو به عنوان راه حل نشان دهند وجدانا چی کار می کنند بین خوب و بد یا شاید باتوجه به اوظاع کاندید ها بین بد و بدتر کدوم رو انتخاب می کنند مثل 92 بدتر حتما بعدش هم میان می گن دیگه دوشش ندالن
38
2
ناشناس
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳
اوظاع ---> اوضاع
آرش
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰
تا وقتی توی کشور حزب بازی هست همه مثل هم تا وقتی مسیولین اتوبوسی عوض بشن تا وقتی که ما نفهمیم نماینده مجلس شهرمون توی مجلس چیکار میکنه؟ تا وقتی نماینده مجلس ما به جای دغدغه مردم داشتن به فکر موندش روی صندلی مجلس به هر قیمتی هست دولت و دولت مردان هم هر کاری دلشون میخاد میکنند و مردم هم که سماق بکشند تا 4 سال دیگه رای گیری
41
3
صادق
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۰
آقای روحانی هیچ کاری برای مردم و کشورش انجام نداد. خدایا توخود شاهدی . از خدا میخو اهم که بیش از مردم ایران با داشتن چنین رییس جمهوری خوار جهانیان نگردد.
82
13
ناشناس
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۳:۰۸
انجام داد آقا! انجام داد! چشاتو واکن:
بنزین... آزاد!
واردات... آزاد!
تولید... پایان!
هسته ای... تعطیل!
گرونی... بتاز!
یارانه... حذف!
جشن سعدآباد...برپا!
جشن شکست... برپا!
بی بی سی... آزاد!
منتقد... خفه!
خون ملت... ایدزه!
ناشناس
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴
اره دزدی تعطیل حقوق بیت المال برگشت حقوق مردم برگردد ماشینهای دزدی شده برگشت پول برای افتتاح دانشگاه برگشت افرادی با پول مردم در خارج از کشور درس می خوندن که سواد 2دوتا را ه نداشتن باید برگرد ووووووو این قصه سر دراز دارد
ساده لوح
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۴
عزیز دل برادر رفته خارج و دکتر شده باحقوق حوزوی با این حقوق پس انداز کرده وصاحب ثروت شده و حالا دولتمرد شده و حتما مثل دولتمرد قبلی خانه ندارد و اجاره میدهد دولتمردان بدانند که وعده خدا محقق می شود به دولتمردان توصیه میکنم سوره واقعه را بخوانند و در جیب خودشان عکسی از یک قبر خالی بگذارند تا شاید به یادشان بیاید که ان روز همین لحظه است حرف زیاد است ولی حرف شنو کم
70
10
مهرداد
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۳
من شنیدم خود موسسه ها از این پوسترها اینورو اونور میزنن بعد به اسم مردم میزنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برو دیگه دوست ندارم اسمتم نمیخوام بیارم***
74
11
همتی
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۴
خدمات روحانی در تاریخ ایران خواهد ماند او مرد بزرگی است قدر شناس باشید. یک فرهنگی
15
85
م ح س ن
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸
باشه............یادم باشه روزی دوبار اینو تکرار کنم!!!!!!!!
چریک
۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۹
بله خاتمی هم مرد بزرگی بود و در تاریخ خواهد ماند و پیروی آن روحانی . معلم عزیز چه خبر از اعتصابهای همکارانتان دوستانتان دل پری از دولت دارند.
خاتمی و روحانی واقعا در تاریخ خواهند ماند ولیکن نه به نیکی بلکه به عنوان یک ....
آرش
۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۸
دروغ گوی کذاب.
روح اله
Iran, Islamic Republic of
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۶
من دوسش دارم ولي اصلا قبولش ندارم
احساس ميكنم او كسي كه دنبالش بوديم نيست ... خيلي دنبال حرفهاي سياسي هستش ... دنبال كار كردن واسه مردم نيست چون وزرايي كه انتخاب كرده فقط به درد استراحت و بازنشستگي ميخورند... همشون خسته ان...
با تشكر
59
11
هم وطن
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰
آقای روحانی کلیدت را بچسب تا یه وقت گمشش نکنی
26
5
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶
السلام. رفاقت اگر نگوییم پالسهای مثبتی از این دولت برای حکومتهای دست نشانده ی عرب اطراف زده سد-مطالبی که در مقاله اشاره شد وانهایی که اشاره نشد -اتصال عمیق با کارگزاران سازندگی باسوابق اشکار در سال 88 -وروندی که در پیش گرفته اند که سنگ ها را یکی یکی میبندند وسگ ها را یکی یکی ول می کنند-اینطور بنظر میرسد که می خواهند مملکت را درسته تحویل دشمنان بدهند وکاری هم به محبوبیت خودشان ندارند.مثل حاکمان دست نشانده ی عرب که مردم خودشان برایشان بی اهمیت هستند.والسلام.
26
4
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۲
ما روحانی را دوست نداریم عاشقش هستیم . بدبخت ها برید به فکر خودتان باشید.
6
42
ناشناس
۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۱
همین طور دوست داشته باشید.همه چی مفت میشه...
آرش
۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۷
آره دوسش بدار.اونم دوست داره ...
خودم
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۸
... نمیخواد شما به فکر محبوبیت روحانی باشید ما بهش رای دادیم و دوسش داریم خدماتی رو که اون تو این سه سال انجام داده بعضیا تو ۸ سال که هیچ تو ۸۰ دسالم نمیوتونستن انجام بدم ما روحانیب رو بیشتر از هر کسی تو این مملکت دوس داریم
6
56
ناشناس
۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۱
اشتباهی مثبت زدم.تا الان یک کار کرده.در صنعت هسته ای رو بست...
آرش
۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۶
این همه بلا سر مردم آورده این کذاب.فقط باعث بدبختی بوده.خاک بر سر تو که طرفدارشی.
ناشناس
۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۸
چی جوری حساب کردی شد 3 سال؟
یه دانشجو
۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۵
جان مادرت دو تا از خدماتی که این دولت انجام داده رو بگو !
واسه مریض میخوام
خودم
۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۲
چرا نظرمو کامل منعکس نکردین من که توهین و هتاکی نکرده بودم ؛ یه دو دو تا چهارتای ساده بود؛ چیه ؟ حرف حق تلخه؟ بدبختیتون از همینجا معلوم میشه ؛ پس برید به حال خودتون دل بسوزونین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۱
باید گفت بای بای
31
4
سبحان
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۵
دوست داشتن رو فقط خرج سید علی رهبر عزیزم می کنم، برای روحانی چیزی جزء تاسف برای خرج کردن ندارم.
46
3
خواهر شهید
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۶
حسین فتوحی متوهم ظاهراً در ایران زندگی نمی کنی. تو و امثالت دارید دق می کنید که چرا مردم خصوصاً جوانان این قدر دکتر روحانی را دوست دارند. ... یکی از محاسن رئیس جمهور این است که متوهم و خودشیفته نیست و ... جوری حرف می زنی که گویا احمدی نژاد رئیس جمهور آرمانی بود. نه داداش از خواب بیدار شود احمدی نژاد اگر به لطف یارانه و سیب زمینی های اهدایی و مسکن مهری که به شکل وحشتناک باعث تورم غیر اصولی شد و هتاکی ها و بردن آبرو و حیثیت افراد مختلف نبود بهت می گفتم روحانی را واقعاً بدون هیچ توصیه ای دوست داریم.
4
49
ناشناس
۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۳
نمیدونم واقعا خواهر شهیدی یا نه ولی کاشکی از شهدا مایه نمی ذاشتی. راستی برادر شهیدت هم متوهم بود که رفت به جنگ تمام ابرقدرتها؟
mm
۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۸
زرشک!!!!
.
.
روحانی که همون مسکن مهر و گونی سیب زمینی رو هم نداره!
پربازدیدترین آخرین اخبار