آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۸۵۰۰

درخواست وزیر صنعت برای ورود بخش خصوصی در اکتشاف پهنه‌های معدنی

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بخش خصوصی بیاید و در پهنه‌ها اکتشافات را انجام دهد تا بدانیم در روی زمین و زیر زمین چه منابعی داریم.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا نعمت‌زاده ظهر امروز در آیین افتتاح نخستین کارخانه تولید آهن اسفنجی مجتمع جهان فولاد سیرجان اظهار داشت: در قالب برنامه‌ریزی راهبردی وزارت صنعت، معدن و تجارت و در جهت تحقق فرمایشات رهبری پیش بینی این است که برای سال 1404 به 55 میلیون تن فولاد دسترسی پیدا کنیم.

 

وی بیان داشت: سنگ‌آهن زیادی داریم و باید مورد اکتشاف و بهره‌برداری قرار گیرد، زیرا آنچه مورد بهره‌برداری قرار گرفته اکتفا نمی‌کند.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه 31 میلیون تن ظرفیت کنسانتره در کشور داریم، ابراز داشت: 12 میلیون تن کنسانتره در پایان سال جاری و یا اوایل سال آینده به ظرفیت کشور اضافه می‌شود و به 50 میلیون تن هم در سال‌های بعدی خواهیم رسید.

 

نعمت‌زاده گفت: 22 میلیون تن ظرفیت گندله دارم که پایین است و تا پایان سال جاری سه تا 3.5 میلیون تن گندله به ظرفیت کشور افزوده شود و این رقم تا آخر چشم‌انداز به 65 میلیون تن افزایش می‌یابد.

 

وی تصریح کرد: حدود 22 میلیون تن ظرفیت ملی آهن اسفنجی است و با طرح آهن اسفنجی سیرجان و یک طرح دیگر 2 میلیون تن اضافه می‌شود و 42 میلیون تن طرح هم در دست اقدام است.

 

نعمت‌زاده ظرفیت شمش را 24 میلیون تن ذکر کرد و ابراز داشت: قبل از چشم‌انداز 40 تا 45 میلیون تن به ظرفیت شمش کشور اضافه می‌شود، اما در زمینه نورد ظرفیت مازاد داریم و جزو اولویت سرمایه‌گذاری در سال‌های آینده قرار ندارد و 40 میلیون تن نورد طی 10 سال به ظرفیت کشور افزوده می‌شود.

 

وی با بیان اینکه گل‌گهر بزرگترین معان شناخته شده سنگ آهن کشور است، اظهار کرد: ما دل‌مان می‌خواهد بخش خصوصی بیاید و در پهنه‌ها اکتشافات را انجام دهد تا بدانیم در روی زمین و زیر زمین چه منابعی داریم، زیرا آنچه امروز بهره‌برداری می‌شود، منابع زیرزمینی است در حالی که بسیاری معتقدند منابع زیادی هم در زیر زمین است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار