عصر امام صادق(ع) عصر طلائي دانش و ترويج احکام اسلام بود
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، حجت الاسلام علي خادمي به مناسبت سالروز شهادت امام صادق(ع) گفت: دوران زندگي امام صادق(ع) از پر آشوبترين دورانهاي سياسي تاريخ اسلام است، در اين دوران حکومت امويان آخرين روزهاي حيات ننگين و خونبار خويش را سپري مي نمود، از سوي ديگر عباسيان با شعار حمايت از آل پيغمبر(ص) در صدد به دست گرفتن قدرت بودند، لذا اين تنازع بهترين فرصت را براي نشر احکام حيات بخش اسلام فراهم آورد.
وي افزود : امام صادق(ع) با بهره گيري از فرصت بدست آمده به تربيت شاگرداني برجسته و فرزانه پرداخته و نظر جامعه را در مورد شکل و قالب حکومت در اسلام تصحيح نمود و با درايت ويژه و خواست خود از اين فرصت طلائي به بهترين وجه ممکن استفاده نموده و مکتب عقلي خود را هر روز بيش از گذشته توسعه و گسترش دادند، تا آنجا که شاگردان محضر حضرتش به بيش از چهار هزار نفر رسيدند.
وي در پايان سخنان خود گفت: عصر امام صادق(ع) در حقيقت عصر طلائي دانش و ترويج احکام اسلام و تربيت شاگرداني بود که هر يک مشعل نوراني علم را به گوشه و کنار بردند و در خود شناسي و خدا شناسي مانند امام و استاد بزرگ و بي نظير خود در هدايت مردم کوشيدند./انتهاي پيام/