کد خبر:۴۴۰۲۹۴
فراهانی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان کرد:

حمایت وزارت بهداشت از فعالیت سیاسی و انتخاباتی دانشجویی

معاون فرهنگی وزارت بهداشت گفت: تصمیم گرفته شده که شرایطی در دانشگاه‌ها ایجاد شود تا فعالیت‌های سیاسی پرشورتر و فعال‌تر از گذشته باشد.

محمدرضا فراهانی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،  در خصوص برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای ساماندهی فعالیت‌های سیاسی دانشجویان علوم پزشکی در سال انتخابات گفت: تصمیم گرفته شده که شرایطی در دانشگاه‌ها ایجادشود تا فعالیت‌های سیاسی پرشورتر و فعال‌تر از گذشته باشد؛ چرا که هرگاه فعالیت سیاسی در دانشگا‌ه‌ها پرشور باشد این فضا به جامعه هم منتقل می‌شود و انتخابات پرنشاط و پرشوری خواهیم‌ داشت بنابراین قطعا این بحث برای نظام جمهوری اسلامی ایران و وزارت بهداشت مهم است و در این راستا  از تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی حمایت می‌کنیم.


معاون فرهنگی اجتماعی و امور مجلس وزارت بهداشت اضافه کرد: ما به‌ عنوان بخشی از دولت نمی‌توانیم جو را ملتهب کنیم یا گروه‌های دانشجویی را تحریک کنیم و اجازه دخالت یا جهت گیری سیاسی خاصی را نداریم بلکه اگر دانشجویان تمایل به فعالیت سیاسی داشته باشند اجازه این کار را به آن‌ها می‌دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار