کد خبر:۴۴۰۴۹۱
مسئول خواهران گروه جهادی انصارالمهدی(عج):

عمده مشکلات روستای نصرآباد فرهنگی و اجتماعی است

مسئول خواهران گروه جهادی انصارالمهدی(عج) گفت: عمده مشکلاتی که در روستای نصرآباد مشاهده شد، ضعف شدید در امور فرهنگی و اجتماعی بود؛ به نحوی که محدودیت شدید جهت حضور دختران در فضای اجتماعی باعث رشد بزه کاری پسران در این روستا شده بود.

مهین فدایی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص سفر جهادی گروه خواهران انصار المهدی(عج) به روستای نصر آباد بخش شهرک رضویه از مناطق حاشیه شهر مشهد، بیان داشت: این سفر به مدت هفت روز برنامه ریزی شده بود که به دلیلی استقبال مردم روستا 9 روز به طول انجامید.

 

وی ادامه داد: گروه جهادی انصار المهدی(عج) در این سفر دارای تیمی 16 نفره بود که از این تعداد 13 نفر خواهر دانشجو و سه برادر (روحانی، مسئول گروه و یک نیروی پشتیبانی) ما را همراهی می‌کردند.

 

این فعال دانشجویی تعداد خانواره‌های روستای نصر آباد را 250 خانوار عنوان و خاطر نشان کرد: عمده مشکلاتی که در روستای نصر آباد مشاهده شد ضعف شدید در امور فرهنگی و اجتماعی بود به نحوی که محدودیت شدید جهت حضور دختران در فضای اجتماعی روستا باعث رشد بزه کاری پسران در این روستا شده بود.

 

فدایی به برنامه‌های گروه جهادی انصار المهدی(عج) در روستای نصرآباد اشاره و تاکید کرد: برنامه‌های گروه جهادی انصار المهدی(عج) بیشتر به امور فرهنگی، اعتقادی و مذهبی تاکید داشت و توانستیم در مدت کوتاه اقامت در این روستا تاثیر گذاری مناسبی داشته باشیم.

 

مسئول خواهران گروه جهادی انصار المهدی(عج) از برگزاری کلاس‌های تربیت فرزند اسلامی، همسرداری و مسائل ازدواج در این روستا خبر داد و گفت: بهترین و پرشورترین کلاس‌های برگزار شده در روستا که با استقبال زوج‌های جوان و والدین همراه شد کلاس‌های تربیت فرزند اسلامی و همسرداری بود.

 

وی از حضور پزشک در روستا جهت آموزش مسائل بهداشتی به عنوان یک حرکت مثبت در سفر جهادی انصار المهدی(عج) یاد کرد و بیان داشت: پزشک گروه در این روستا مسائل بهداشت فردی و بهداشت زناشویی را برای روستائیان متذکر شد و تلاش شد تا موجبات بالا رفتن دانش بهداشت فردی و عمومی در روستا را ایجاد کنیم.

 

این فعال دانشجویی عمده کلاس‌های برگزار شده در سفر جهادی انصار المهدی(عج) را آموزشی و بهداشتی دانست و متذکر شد: کلاس‌های خیاطی، عروسک دوزی، روبان دوزی، احکام بانوان، مهدکودک، مهد قرآن، عفاف گرایی، مشاوره‌ها و مهارت‌های فردی از جمله کلاس‌هایی بود که مدت 9 روز در این روستا برگزار شد.

 

فدایی به ایجاد نمایشگاه دفاع مقدس اشاره داشت و بیان کرد: نمایشگاه دفاع مقدس را با تلاش جهادگران در روستای نصرآباد برگزار کردیم که در این نمایشگاه چهار غرفه با موضوعات دفاع مقدس، تهاجم فرهنگی، بحث حجاب و افزایش جمعیت به نمایش گذاشتیم.

 

مسئول خواهران گروه جهادی انصار المهدی(عج) محدودیت حضور دختران در روستا را مشکلی بزرگ در نصر آباد دانست و متذکر شد: متاسفانه مردان به دلیل بد دانستن حضور دختران و زنان در فضای اجتماعی روستا مانع از حضور دختران حتی در مسجد می‌شوند.

 

وی با اشاره به حضور بیش از پنج مبلغ در گروه جهادی انصار المهدی(عج) جهت تعلیم مسائل مذهبی، تصریح کرد: باوجود تلاش‌های صورت گرفته جهت قبول حضور زنان و دختران در برنامه‌های اجتاعی در روستا؛ اما دختران به دلیل نگاه منفی مردان روستا در مدت حضور گروه جهادی انصار المهدی(عج) نیز حاضر نشدند در مسجد حضور پیدا کنند.

 

این فعال دانشجویی گفت: متاسفانه بها دادن بیش از حد به پسران در این روستا نیز موجبات بروز مشکلات و بالا رفتن بزهکاری در میان پسران شده است به نحوی که آمار دزدی پسران جوان در این روستا بسیار بالا بود.

 

فدایی مسجد روستا را نیازمند بازسازی دانست و افزود: روستا دارای یک حسینیه و مسجد است که حسینیه روستا دارای امکانات مناسبی است؛ اما مسجد روستا نیازمند بازسازی و توجه جدی است.

 

وی در پایان گفت: بر اساس طرح تداوم اردوهای جهادی حضور خود در این روستا را ادامه می‌دهیم و تلاش داریم مشکلات و معظلات فرهنگی و اجتماعی را با آموزش مداروم تا حدی کمرنگ کنیم.

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۶
اقا من جزو اهالی همین روستا هستم. این گروه تا حالا دوبار به روستای ما امدند. بار اول یه جشن گرفتند. و بچه های روستا رو هم دعوت کردند و همین چیز دیگه ای نبود. و دفعه دوم که همون جشن رو هم نگرفتند. و اصلا ازحسینیه روستا بیرون هم نیامدند. البته اون بخش مشکل فرهنگی روستا درسته. اما این گروه ها برای روستا کاری نمیکنند یعنی قرار نیست کاری بکنند . فقط یه عده رو به اسم گروه های جهادی میارن تفریح. حیف این پول هایی که به نام کمک به مناطق محروم و به کام تفریح یه عده دانشجو و استاد بهاینا میدن. اقا اقلا اسمش رو بزارن اردوی دانشجویی نه اردوی جهادی. این همه تبلیغ هم براش تو تلوزیون نکنند. ما که بخیل نیستیم ولی دوست نداریم به نام ما باشه و به کام یه عده دیگه.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار