کد خبر:۴۴۰۹۷۸

نمایشگاه نوشیدنی‌ها آغاز شد

ششمین نمایشگاه نوشیدنی‌ها و صنایع وابسته با حضور تولیدکنندگان داخلی و خارجی در تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛به نقل از روابط عمومی انجمن صنایع غذایی، کاوه زرگران دبیر کل کانون انجمن های صنایع غذایی در حاشیه آغاز به کار ششمین نمایشگاه نوشیدنی‌ها و صنایع وابسته اظهار داشت: در این نمایشگاه که از امروز تا 26 شهریور ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی ایران برگزار می شود، 105 شرکت از داخل و خارج کشور حضور دارند، به طوری که 7 شرکت خارجی در این نمایشگاه حاضر هستند.

 

وی افزود: شرکت‌هایی از آلمان، ایتالیا، مالزی، هند و سریلانکا در این نمایشگاه حضور دارند و 10 درصد از مساحت کل نمایشگاه را به خود اختصاص داده‌اند، ضمن اینکه نمایشگاه در مساحتی به وسعت 6 هزار متر برگزار می‌شود.

 

محسن جلال‌پور رئیس اتاق بازرگانی ایران نیز در این مراسم با اشاره به ایجاد برند جهانی غذای حلال توسط ایران، گفت: بازار 400 میلیونی منطقه پیش روی سرمایه‌گذاران در صنایع غذایی کشور قرار دارد.

 

وی اظهار داشت: طی ماه‌های گذشته، اتاق بازرگانی ایران جلسات مستمری را در رابطه با ایجاد برند جهانی غذای حلال از سوی جمهوری اسلامی ایران برگزار کرده است که به نظر می رسد بتوان طی ماه‌های آینده، این برند را ایجاد کرد.

 

جلال‌پور افزود: بازار کشورهای منطقه و حتی کشورهای اروپایی به شدت از فروش غذاهای حلال که از سوی کشورهای اسلامی تولید می شود، استقبال می کنند و بر این اساس نمایندگی برند حلال نیز از سوی ایران کسب شده است.

 

وی تصریح کرد: ظرفیت صنایع غذایی ایران بسیار بالا است و در هیأت های خارجی که این روزها در ایران در رفت و آمد هستند نیز موضوع سرمایه گذاری در صنایع غذایی به طور جدی مطرح می شود، این در حالی است که ایران ظرفیت بالایی را برای تولید غذا و آشامیدنی ها برای کشورهای اطراف در اختیار دارد.

 

به گفته جلال‌پور، برخی از کشورهایی که در اطراف ایران قرار دارند، به شدت نیازمند صنایع و محصولات غذایی ایران هستند به نحوی که در برخی از کشورهای شمال ایران 6 تا 9 ماه از سال، یخبندان وجود دارد و برخی کشورهای جنوب ایران از آب و خاک مناسبی برای زراعت برخوردار نیستند، بنابراین ایران می تواند با پتانسیلی که در صنعت غذا دارد، تأمین کننده نیاز غذایی این کشورها باشد.

 

وی اظهار داشت: در محصولات باغی علی‌رغم اینکه ایران مزیت‌ها و تولیدات سرشاری دارد اما برخی از این محصولات قابل استفاده به عنوان تازه خوری نیستند و لازم است که در کنسانتره و آبمیوه های طبیعی استفاده شوند.

 

وی ادامه داد: در عین حال، به مردم هم توصیه می شود که به جای مصرف بالای نوشیدنی های گازدار و نوشابه‌ها،به سمت مصرف آبمیوه های طبیعی و آب معدنی گرایش پیدا کنند که برای سلامتی هم مفیدتر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار