کد خبر:۴۴۱۰۰۲

میثم هادی پورمسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت‌مدرس شد

یثم هادی‌پور از دانشجویان دکتری و نخبه بسیجی به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت‌مدرس معارفه شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم تودیع و معارفه مسئولان سابق و جدید بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار شد.

 

در این مراسم داود گودرزی رئیس سازمان بسیج دانشجویی، محمدتقی احمدی رئیس دانشگاه تربیت‌مدرس، امین ناصری معاون فرهنگی دانشگاه، حجت‌الاسلام فلاح رفیع مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه تربیت‌مدرس، مسلمی‌نائینی مسئول بسیج اساتید دانشگاه تربیت‌مدرس و یادگاری از اساتید این دانشگاه حضور داشتند.

 

در این مراسم میثم هادی‌پور از دانشجویان دکتری و نخبه بسیجی به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت‌مدرس معارفه شد.

 

گفتنی است، پیش از این حسین اورکی مسئولیت بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت‌مدرس را بر عهده داشت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار