
کد خبر:۴۴۱۰۶۵
«قائم»؛ جدیدترین رادار ۱۰۰۰ کیلومتری پدافند هوایی
جدیدترین رادار قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با نام «قائم آل محمد(عج» در حال نصب و راه اندازی در یکی از نقاط کشور است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو جدیدترین رادار برد بلند قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با نام "قائم آل محمد(عج)" در آستانه عملیاتی شدن است.
برد این رادار 1000 کیلومتر بوده که با نصب شدن در مناطق مختلف پدافندی میتواند نقش موثری در رصد تحرکات منطقهای داشته باشد.
به گفته امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی این رادار در حال نصب و راه اندازی در یکی از نقاط کشور است.
چندی پیش نیز دومین رادار سه بعدی برد بلند با نام "قدیر" در جنوب غرب کشور با حضور فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا(ص) به بهرهبرداری عملیاتی رسید.
رادار کیهانی سپهر با برد 2 هزار و 500 تا 3 هزار کیلومتر نیز در مرحله تولید و نصب قرار دارد و تستهای اولیه آن در میدان انجام شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.