۲۰ صندوق زمین و ساختمان در کشور راه اندازی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۱۳۸۲
عضو هیئت مدیره صندوق زمین و ساختمان:

۲۰ صندوق زمین و ساختمان در کشور راه اندازی می‌شود

عضو هیئت یک مدیره صندوق زمین و ساختمان با تاکید بر اینکه ۲۰ صندوق زمین و ساختمان طی یک‌سال آینده در سراسر کشور راه‌اندازی می‌شود،گفت:با راه اندازی صندوق‌های زمین و ساختمان سلایق برای انتخاب مسکن نیز افزایش می یابد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ احمدرضا کریمی در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه صندوق زمین و ساختمان نسیم با اشاره به اینکه دومین صندوق زمین و ساختمان نیز به زودی با نام صندوق زمین و ساختمان رشدیه در تبریز راه اندازی خواهد شد، گفت: پذیره‌نویسی صندوق زمین و ساختمان شمال غرب در تهران تا چند روز آینده آغاز می شود.

 

وی با اشاره به اینکه هدف از راه اندازی صندوق های زمین و ساختمان جمع آوری سرمایه های اندک و شراکت در سود ساخت و ساز است،خاطر نشان کرد:‌ حدود یکسال پیش اولین صندوق تامین سرمایه تخصصی ساختمان تاسیس شد و ایجاد این صندوق‌ها از اولویت‌های صندوق زمین و ساختمان نسیم است.

 

کریمی با بیان اینکه در یک سال آینده 20 صندوق زمین و ساختمان در کشور راه اندازی می شود، ادامه داد: بازدهی سرمایه‌گذاری یکی از مزیت‌های فعالیت در بخش ساخت و ساز است و با سرمایه‌گذاری کم در صندوق زمین و ساختمان، سرمایه‌گذاران از سود و شراکت بهره‌ می‌برند.

 

وی با یادآوری این‌که 8 شهریور سال گذشته پذیره نویسی صندوق زمین و ساختمان نسیم آغاز شد، ادامه داد: از 15 میلیارد تومان سرمایه حدود 3 میلیارد تومان را متعهد (گروه سرمایه گذاری مسکن) خریداری و مابقی را سرمایه‌گذاران خریداری کردند.

 

عضو هیئت مدیره صندوق زمین و ساختمان نسیم با بیان این‌ که حداقل سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها 1000 تومان هم می تواند باشد،افزود:‌ مجتمع مسکونی 80 واحدی نسیم هم‌اکنون حدود 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش‌بینی می‌کنیم، تا یک‌سال آینده تکمیل و به‌ بهره‌برداری برسد.

 

به گفته وی، متوسط قیمت این واحدها که 92 تا 96 متر است 4 میلیون و 800 هزار تومان است.

پربازدیدترین آخرین اخبار