آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۱۶۸۰

نشست کارگروه ICT در دانشگاه گیلان برگزار شد

نشست کارگروه ICT دانشگاه گیلان با رئیس و مدیران سازمان فناوری اطلاعات کشور در دانشگاه گیلان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، نشست کارگروه ICT دانشگاه گیلان با رئیس و مدیران سازمان فناوری اطلاعات کشور روز گذشته در اتاق شورای حوزه رئیس دانشگاه گیلان برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست احمد رضی رئیس  به معرفی دانشگاه گیلان پرداخت و از پتانسیل بالای فنی دانشگاه گیلان در زمینه IT و وجود 6 رشته آموزشی در این ارتباط خبر داد.

 

وی بر ضرورت تربیت نیروی ماهر در دانشگاه تأکید کرد و گفت: دانشگاه وظیفه خود می‌داند در این زمینه اقدام کند.

 

رئیس دانشگاه گیلان به ارتباط خوب دانشگاه با سازمان ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز اشاره کرد و کسب مجوز تأسیس مرکز آپا را از محسنات این ارتباط دانست.

 

در ادامه نصرالله جهانگرد، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور ضمن اظهار خرسندی از حضور در دانشگاه گیلان، این دانشگاه را دانشگاهی پرسابقه، پرتلاش و خوشنام در نظام دانشگاهی کشور خواند.

 

مهندس جهانگرد در ادامه بر اهمیت توسعه مهارت در دانشگاه تاکید کرد و خواستار تلفیق مهارت با دانش در دانشگاه ها شد.

 

وی در ادامه جبران اشتباه توسعه کمی دانشگاه ها در سال های گذشته را تنها با گرایش به کیفیت و گسترش مهارت میسر دانست.

 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور با تاکید بر توجه به مباحث جدید حوزه IT مانند شبکه های اجتماعی، انیمیشن و بازی های رایانه ای و غیره خواستار حرکت دانشگاه به این سمت شد.

 

وی در پایان ضمن تاکید بر اهمیت توجه به حوزه علوم انسانی، اهمیت یک فرهنگ، زبان و کشور را در ارتباط مستقیم با حجم داده های آن زبان در فضای مجازی عنوان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار