آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۱۹۴۴

هیئت‌ اقتصادی‌ فرانسه با ۱۰۰ تاجر در راه تهران‌

وزارت خارجه فرانسه از عزیمت یک هیئت تجاری بزرگ متشکل از حدود ۱۰۰ فعال تجاری به ایران در هفته آینده خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از شینهوا  هیئتی متشکل از وزیر کشاورزی، وزیر مشاور در امور تجارت و گردشگری و شماری از تجار و بازرگانان فرانسه طی هفته آینده به ایران سفر خواهد کرد.
 

بنا بر اعلام وزارت خارجه فرانسه در این سفر که بیست و یکم سپتامبر (سی ام شهریور) انجام می گیرد بیش از ۱۰۰ فعال تجاری وزیر کشاورزی فرانسه را همراهی می کنند. این سفر به دنبال سفر اخیر «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه به ایران انجام می گیرد.
 

روز گذشته «مانوئل والس» نخست وزیر فرانسه گفت کشورش در ماه نوامبر میزبان «حسن روحانی» رئیس جمهوری ایران خواهد بود.
 

وی با اعلام این مطلب در نشست پارلمان فرانسه، گفتگو در مورد راه حل بحران سوریه را از جمله محورهای گفتگوی روسای جمهوری ایران و فرانسه عنوان کرد. بر این اساس روحانی دعوت همتای فرانسوی خود برای سفر به این کشور را پذیرفته و در تاریخ مذکور راهی پاریس می شود.
 

بر این اساس در پی توافق هسته ای ایران و کشورهای ۱+۵ زمینه خوبی برای همکاری در راستای حل بحران های منطقه از جمله بحران سوریه فراهم شده است. گفتنی است این نخستین دیدار روسای جمهوری ایران و فرانسه طی ۱۶ سال اخیر به شمار می رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
با سلام خدمت شما بهن نظر بنده حظور کشورهای اروپایی و تجار انها قبل از تصویب توافق به نوعی تطمیع اذهان عمومی ست تا با فریب دادن مردم را از محتوای بسیار بد تواقق دور نگهدارن
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار