آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۲۵۰۱

یارانه این ماه سرانجام واریز شد/ چرخ یارانه‌ها در آستانه یک دور کامل

بالاخره شب گذشته دوات تدبیر و امید توانست یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ اومانی هموطنان را واریز نماید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» دولت تدبیر و امید بار دیگر در شب گذشته پیراهن مشکی بر تن کرد و مصیبت عظمی گرفت.

این مصیبت که در اواخر هر برج دولت را داغدار می‌کند، مردم ایران را شادمان کرد، البته شادمانی مردم ایران به خاطر مصیبت عظمی دولت نیست، بلکه به خاطر دریافت یارانه است، و مصیت دولت هم به خاطر شادی مردم نیست، بلکه به خاطر دادن یارانه به مردم است.

 

این طور که پیداست، چرخاندن چرخ زندگی مردم نه تنها برای دولتمردان لذت بخش نیست، بلکه تبدیل به مصیبت عظمی شده است، و به گفته وزیر نفت، انجام این کار سبب می‌شود که خواب از چشمان دولت رخت بربندد.

 

هنگامی که رئیس جمهور منتخب قبل از برگزاری انتخابات سخن از سهولت چرخیدن چرخ زندگی مردم کرد، همگان گمان کردند، که اگر این فرد رئیس جمهور شود، ارائه خدمات به مردم ارتقا می‌یابد و اگر قرار باشد یک شب خدمتی به مردم صورت بگیرد، دولت منتخب آن شب را شب وصل و بی قراری خود می‌خواند نه شب مصیبت عظمی!

 

اما شب گذشته دولت تدبیر با شکستن رکورد تاخیر در پرداخت یارانه دریچه‌ای دیگر به روی مردم ایران گشود، تا با چشم خود بببینند که اگر چرخ زندگی نمی‌چرخد، چرخ یارانه با رسیدن به انتهای ماه همه را غافلگیر کرده و همه را دور می‌زند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۵:۵۳
هفتادمیلیون شادشوندبهترازمصیبت دولتی ها است...
8
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۰
خدا بیامرزه امام را که می گفت مردم و ملت ولی نعمتان هستند و همه باید برای رفاه آنان بکوشیم .
از این ملت پول آب و برق و... نباید گرفته شود و ... تمام هم و غمش مردم مستضعف و انقلابی ایران بود .
ما مسلمان هستیم و پیرو خط امام ولیکن اگر مسوولین سرزده و نه بطور رسمی و نه با هماهنگی و تشریفات خاص سری به مردم بنشبینند متوجه می شوند که هیچکس بغیر از بالا بالاییها از این وضع و اوضاع و ... راضی نیست . ت. را بخدا مردم و ملت ایران را دریابید و کمتر اذیتشان کنید .
10
0
نا آشناس !
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۸
اینجاش آدمو میسوزونه که همه چی گرون شده و قیمتها چند برابر شده و از این راه درآمد دولت از تورم و مالیات چند برابر شده و جورشو ما مردم میکشیم ولی بازم منت یارانه سرمونه.یارانه ای که نسبت به روز اول قدرت خریدش یک چهارم شده.این یارانه با ده هزار تومن سال 89 برابری میکنه.این دیگه نهایت بدبختی ماست.اینکه مردم خوشحال میشن رو نگیم بهتره.چون مردم شعور دارن و خوب میدونن حقشون بیشتر از این حرفاست و 45 هزار تومن خوشحالی نداره
12
0
ناشناس
۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۴
نکنه میخوان پول جمع کنن تا انتخابات بعدی برامون ساندویچ بخرند.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
نمی دونم چرا دولت اینقدر ناز می کنه .... اگر دادن یارانه مصیبت بزرگیست پس قیمت ها رو که نسبت به یارانه فوق العاده بالا رفته به قبل برگردونید. .. طول ماه چندین برابر از مردم پول می گیرید آخر ماه که میشه نمی خواید حداقل درصدی از فشار مردم رو تحمل کنید
10
0
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹
پولی که حق ماست رو دارن به خودمون میدن این همه هم اقای وزیر منت میزارن.ایا چهل هزارو پونصد چهار سال پیش ارزشش با الان یکی هست؟بنزین چهارصد تومانی شده هزار تومان قبض اب و برق و گاز چند برابر شدن و ...والله دیگه این منت نداره
8
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸
میخوام دولت ببینه اگه یه روز پول بانک رو دیرتر بدی چیکار میکنن چه قد دیرکرد ازت میگیرن. اما به مردم که میرسه چون دستشون به جایی بند نیست هرموقع میخوان پولشون رو میدن. دولت محترم آیا میدانید افرادی هستند که تنها درآمدشان یارانه آنهاست؟
10
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴
قرار بود یارانه ها سربرج واریز نشه ولی دولت تدبیر وامید یک دور زد باز رسید به سر برج حلا ببینیم کلکش چی میخواد بر گرده عقب یا یک دور دیگه بزنه تا در سال 2 برج یارانه مردم نده حال ببینیم تدبیرش چی
4
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۱
تسلیت میگم، انشاءالله هر روز داغدار باشن.
0
0
عباس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۹
از دو چیز در این دولت مفخم در مورد یارانه ها عمدا تغافل و تجاهل می شود 1- این یارانه مال چهار پنج سال قبل است اگر احمدی نژاد تخلف کرده و باید نصف این مبلغ یارانه می داده با تورم به قول همین آقایان 40 درصدی در زمان وی و تورم 25 و 15 درصدی در زمان دولت فعلی دیگری چیزی از این اضافه پرداخت نمانده که هیچ بلکه دولت یک چیزی هم به ملت بدهکار است ، 2- اگر قرار بود متناسب با گران کردن حامل های انرژی به آن اضافه شود (که قانون این را می گوید )بایدالان حدود 100 هزار تومان برای هر فرد بود . همه اینها به جهنم ، منت این آقای نوبخت ما را کشته ! خیلی احساس ذلت می کنم وقتی با لحن مثلا مودبانه هی ملت عزیز ملت عزیز می گوید و هی برای این شندره غاز منت می گذارد سر ما که مثلا صاحبان همین پول هستیم !
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار