آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۲۵۴۳
جوکار؛

ورودی‌های دانشگاه فرهنگیان از نخبگان و برجسته‌های کشور باشند

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت توجه به دانشگاه فرهنگیان و استخدام‌های آن گفت: ورودی‌های دانشگاه فرهنگیان از نخبگان و برجسته‌های کشور باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، محمد صالح جوکار، نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی روز گذشته در نشست مدیران مدارس استان یزد با حضور وزیر آموزش و پرورش در یزد گفت: استخدام های انبوه برای آموزش و پرورش خسارت دارد و ورودی شما باید از بهترین و نخبگان جامعه باشد واین دانشگاه نیز باید برجسته ترین جای کشور باشد و به مرور نیز با پذیرش ها و ورودی های جدید، پیشکسوتان خارج شوند.

 

وی افزود: انتقال تجربیات پیشکسوتان و فرهنگیان امری ضروری در آموزش و پرورش است و با پذیرش های جدید به فرهنگیان آینده کشور نیز توجه داشته باشیم و باید کاری کنیم که نظام آموزش و پرورش ما دچار مشکل نشود.

 

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کارخانه آموزش و پرورش را نمی توان تعطیل کرد و اگر مدرسه ای بدهی آب یا برق دارد نمی توان و نباید آن مدارس را تعطیل کرد.

 

جوکار تصریح کرد: این رتبه ها حاصل مجاهدت و تلاش و ایثار یکایک آموزش و پرورش استان یزد است و این افتخاری برای ماست و استان دارالعباده و دارالعلم یزد چیزی جز این از او خواسته نیست و بعد از انقلاب ما خود را یافتیم و فرهنگیان ما کاری خوب انجام دادند و اینها در سایه همدلی و وفاق بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار