سازمان کنفرانس اسلامی برای بررسی حوادث منا "کمیته ویژه" به عربستان اعزام کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۱۴۱

سازمان کنفرانس اسلامی برای بررسی حوادث منا "کمیته ویژه" به عربستان اعزام کند

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: سازمان کنفرانس اسلامی باید با اعزام کمیته ویژه به عربستان این حوادث را مورد بررسی قرار دهد و گزارش آن را به کشورهای اسلامی ارائه کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ، به نقل از تسنیم،‌ آیت الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حوادث اخیر در حج ابراهیمی و بی کفایتی آل سعود در مدیریت حج، ضمن تسلیت به ساحت حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب و خانواده قربانیان حج امسال اظهار داشت: متأسفانه تعداد زیادی از مسلمانان قربانی سوء تدبیر و مدیریت سعودی‌ها شدند.

 

وی ادامه داد: این فاجعه بزرگ در یک حادثه طبیعی مثل سیل و یا زلزله اتفاق نیفتاده که قابل توجیه باشد، متأسفانه عدم رعایت اصول ایمنی در خانه خدا باعث سقوط جرثقیل شد و این بار نیز عدم رعایت اصول انضباطی در رمی جمرات باعث کشته شدن نزدیک به هزار نفر از مسلمانان شد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری خواستار بررسی سوء تدبیر و مدیریت سعودی‌ها در سازمان کنفرانس اسلامی شد و گفت: علاوه بر مسئولیت مدنی باید مسئولیت کیفری این حوادث ناگوار نیز در دستور کار این سازمان قرار گیرد.

 

کعبی افزود: سازمان کنفرانس اسلامی باید با اعزام کمیته ویژه به عربستان این حوادث را مورد بررسی قرار دهد و گزارش آن را به کشورهای اسلامی ارائه کند.

 

وی با بیان اینکه باید به مدیریت آل سعود تأسف خورد، گفت: علاوه بر بی‌اعتمادی باید این موضوع در دستور کار مجامع بین المللی نیز قرار گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار