آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۸۳۵

امضای موافقتنامه همکاری‌های اقتصادی تهران - ورشو

در دیدار معاون نخست وزیر و وزیر اقتصاد لهستان با وزیر اقتصاد کشورمان، موافقتنامه همکاری‌های اقتصادی دو کشور به امضا رسید.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛  علی طیب نیا در این دیدار با تاکید بر اینکه سیاست خارجی ایران همیشه مبتنی بر تحکیم صلح و برقرای امنیت و آرامش در منطقه و جهان است گفت: برقراری روابط اقتصادی و توسعه همکاری ها با کشور دوست لهستان می تواند زمینه را برای گسترش همکاری های اقتصادی در سطح بین المللی فراهم کند.

 

وی افزود: موافقتنامه امضاء شده به عنوان نقشه راه همکاری های اقتصادی دوجانبه و سند بالا دستی همکاری های اقتصادی بین دو کشور می تواند، زمینه را برای احیاء روابط اقتصادی دو کشور فراهم کند. وزیر اقتصاد کشورمان تصریح کرد: هرچند این موافقتنامه می تواند شروع خوبی برای همکاری ها باشد، اما لازم است در ادامه فعالیته ای گسترده تری صورت بگیرد.

 

طیب نیا خطاب به همتای لهستانی خود گفت: امیدوارم سفر جنابعالی نقطه عطفی برای گسترش روابط دو طرف باشد. وی با اشاره به رقم ۴۰ میلیون دلاری روابط اقتصادی دو کشور گفت: این حجم مبادلات تجاری متناسب با ظرفیت های اقتصادی دو کشور ایران و لهستان نیست.

 

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد: ما می توانیم با تشکیل گروه های کاری مشترک برای همکاری های بانکی، تجارت نفت و همکاری های گمرکی به اهداف تعیین شده در توسعه روابط اقتصادی، دست یابیم.

 

در ادامه این دیدار معاون نخست وزیر و وزیر اقتصاد لهستان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست، تصریح کرد: تلاش می کنیم روابط سیاسی را هم راستای روابط اقتصادی، گسترش و توسعه دهیم.

 

«یانوش پیخو چنسکی»  راه اندازی خط هوایی ورشو - تهران و نیز دستور برای تسویه حساب بین بانک های ایران و لهستان را از جمله برنامه های کشورش در آینده نزدیک عنوان کرد. وی همکاری در بخش نفت، گاز، حمل و نقل و کشاورزی را از دیگر حوزه های مورد علاقه کشورش برای همکاری با ایران اعلام کرد.

 

معاون نخست وزیر و وزیر اقتصاد لهستان گفت: ما نیاز به شناخت دقیق تر و بیشتر از ظرفیت ها و توانمندی های ایران داریم و بر این باوریم که توسعه همکاری های اقتصادی ایران و لهستان به نفع هر دو کشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار