کد خبر:۴۴۵۲۳۸

ورود هاشمی به واحد علوم تحقیقات/ دانشگاه، امنیتی شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم تحقیقات گفت: سؤال دانشجویان از مسئولان دانشگاه آزاد این است که در فضای خفقانی که در دانشگاه درست کرده‌اند، جایگاه جنبش دانشجویی و نقد منصفانه‌ای که رئیس‌جمهور محترم هم به آن احترام می‌گذارند، کجاست؟

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی مصطفی ابراهیمی مسئول شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران ، با اشاره به حضور صبح امروز آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، گفت: ما دانشجویان سوالات مختلفی از آقای هاشمی‌رفسنجانی رئیس هیئت موسس و هیئت‌امنای دانشگاه آزاد و آقای حمید میرزاده رئیس این  دانشگاه داریم، اما آنها هیچ پاسخی به ما نمی‌دهند.


وی گفت: سؤال دانشجویان از این مسئولان دانشگاه آزاد این است که در فضای خفقانی که در دانشگاه درست کرده‌اند، جایگاه جنبش دانشجویی و نقد منصفانه‌ای که رئیس‌جمهور محترم هم می‌گوید به آن احترام می‌گذارد، کجاست؟


این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: اینکه عده‌ای در فضای خفقان و کاملا امنیتی دور هم جمع شوند و از همایش‌های فرمایشی که میهمانانش از هفته پیش معین شده‌اند، از یکدیگر تقدیر کنند، در حالی که دانشجویان اجازه سخن گفتن و نقد کردن نداشته باشد، توهین به شعور دانشجوست.


ابراهیمی با بیان اینکه دانشگاه باید پویا و فعال باشد و فضای بسته تناسبی با دانشگاه و دانشجو ندارد، تصریح کرد: ما به عنوان بسیج دانشجویی که حامی دانشگاه پویا و فعال است در موقع مناسب به رفتار‌های غیردانشگاهی آقایان پاسخ خواهیم داد، چرا که امنیتی کردن جو دانشگاه با آرمان‌های دانشجویان مغایرت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار