کد خبر:۴۴۵۵۱۳
جمعیت اسلامی دانشگاه آزاد بردسیر: 

بی‌لیاقتی حاکمان سعودی حادثه‌ دلخراش منا را رقم زد

جمعیت اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد بردسیر با انتشار پیامی اعلام کرد: بار دیگر بعد از حادثه سقوط جرثقیل که باعث کشته شدن جمعی از مسلمانان شد، بی‌لیاقتی حاکمان آل‌سعود در ضعف مدیریتی مراسم حج، حادثه‌ای دلخراش و دردناک دیگری را در سرزمین منا رقم زد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان، جمعیت اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر در پی وقوع حادثه غمبار منا در مناسک حج ابراهیمی امسال با انتشار پیامی اعلام کرد: بار دیگر بعد از حادثه سقوط جرثقیل که باعث کشته شدن جمعی از مسلمانان شد، بی‌لیاقتی حاکمان آل‌سعود در ضعف مدیریتی مراسم حج، حادثه‌ای دلخراش و دردناک دیگری را در سرزمین منا رقم زد؛ این حوادث در حالی رخ داد که حاکمان آل‌سعود سرگرم کشتار مسلمانان مظلوم و بی‌دفاع یمن بودند و منا را به قربانگاه حاجیان تبدیل کردند. 


متن کامل این پیام به شرح زیر است: 


 «مَنْ مَاتَ فِی طَرِیقِ مَکَّةَ ذَاهِباً أَوْ جَائِیاً أَمِنَ مِنَ الْفَزَعِ الْأَکْبَرِ یَوْمَ الْقِیَامَةِ، مَنْ مَاتَ مُحْرِماً بَعَثَهُ اللَّهُ مُلَبِّیاً»، «کسی که در راه زیارت خانه خدا در مکه، در حال رفتن یا برگشتن از دنیا برود، از ناله‌ی بزرگ روز قیامت در امان خواهد بود و اگر در حال احرام از دنیا رفته باشد، لبیک گویان در روز قیامت محشور می‌گردد». (امام صادق علیه السلام). 


بار دیگر بعد از حادثه سقوط جرثقیل که باعث کشته شدن جمعی از مسلمانان شد، بی‌لیاقتی حاکمان آل‌سعود در ضعف مدیریتی مراسم حج، حادثه‌ای دلخراش و دردناک دیگری را در سرزمین منا رقم زد. 


این حوادث در حالی رخ داد که حاکمان آل‌سعود سرگرم کشتار مسلمانان مظلوم و بی‌دفاع یمن بودند و منا را به قربانگاه حاجیان تبدیل کردند. 


 این رخداد که در روز عید برای مسلمانان جهان، جشن عیدالاضحی بود به عزای عمومی تبدیل گردید و لذا لازم است مدیریت این امر مهم را به مسلمانان جهان بسپارند تا دیگر شاهد این گونه حوادث تلخ نباشیم. 


جمعیت اسلامی دانشگاه آزاد واحد بردسیر ضمن اعلام تسلیت، این مصیبت را به محضر مقام معظم رهبری، بازماندگان داغدار و آحاد مسلمانان جهان تسلیت عرض نموده و مراتب همدردی خود را با آسیب دیدگان و مجروحین اعلام می‌دارد و از درگاه باری تعالی علو درجات برای مصدومین و صبری جمیل و اجری عظیم برای خانواده‌های داغدیده مسالت می‌نماید. 


ما دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر خواستار محاکمه و مواخذه حاکمان عربستان و آل‌سعود هستیم و آن‌ها باید جوابگوی این بی‌نظمی و بی‌مسئولیتی خود به تمامی مسلمانان جهان باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار