کد خبر:۴۴۶۰۲۳
مولوی دهانی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

مقصر جلوه دادن ایرانی‌ها در ماجرای منا، حلیه آل سعود است/ شانه خالی کردن سعودی‌ها از زیر بار مسئولیت غیرمنطقی است

مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان گفت: آل سعود و دولت سعودی که مدریت حج را برعهده دارد، باید مسئولیت این فاجعه را نیز برعهده بگیرد و این غیر منطقی است که بخواهد از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند.

مولوی دهانی، مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در زاهدان، ضمن ابراز تاسف بابت واقعه حج امسال گفت: آل سعود یقینا مقصر این فاجعه انسانی است و باید مسئولیت کشته شدن مسلمانان را بر عهده بگیرد.

 

وی تصریح کرد: آل سعود و دولت سعودی که مدریت حج را برعهده دارد، باید مسئولیت این فاجعه را نیز برعهده بگیرد و این غیر منطقی است که بخواهد از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند.

 

مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان تاکید کرد: دولت سعودی قصد دارد تا با مقصر جلوه دادن حاجیان، خود را تبرعه کند در حالی که وقتی مدیریت حج در دست آنهاست پس مدیریت حاجیان نیز با آنها می‌باشد و این مسئله کاملا غیرمنطقی است.

 

مولوی دهانی تصریح کرد: برای آنکه دیگر شاهد چنین واقعه‌ای نباشیم، بهتر است که مدیریت حج به دست کنفرانس اسلامی داده شود و همه کشورها در مدیریت حج شریک باشند.

 

وی در پایان تصریح کرد: با توجه به اینکه تعداد زیادی از کشته شدگان هم در سطح بین‌الملی و هم داخلی ایران سنی مذهب هستند، این حرف که مقصر ایرانی‌ها و شیعیان هستند درست نیست و این حیله سعودی‌ها برای تبرئه خودشان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار