کد خبر:۴۴۶۰۱۷
در تجمع دانشجویان زاهدانی

مولوی دهانی: نسبت به اتفاقی بودن حادثه منا شک داریم/ آل سعود مسبب جنایات کشورهای اسلامی است

دانشجویان شیعه و سنی دانشگاه‌های زاهدان امروز طی یک تجمع اعتراضی در دانشگاه سیستان و بلوچستان نسبت به اتفاقات حج واکنش نشان دادند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، دانشجویان شیعه و سنی دانشگاه‌های زاهدان ظهر امروز طی یک تجمع اعتراضی در دانشگاه سیستان و بلوچستان نسبت به اتفاقات حج امسال واکنش نشان دادند.

 

در این تجمع که در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه انجام شده بود جامعه دانشگاهی زاهدان شامل دانشجویان، اساتید و کارکنان اعتراض خود را نسبت به بی‌کفایتی آل سعود فریاد زدند.

 

تجمع کنندگان در این مراسم شعارهای مرگ بر آل سعود، مرگ بر وهابی، آل سعود جنایت می‌کند آمریکا حمایت می‌کند سر دادند.

 

مولوی دهانی، مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان در این مراسم ضمن محکوم کردن آل سعود در ماجرای کشتار حجاج اعلام کرد: ما نسبت به اتفاقی بودن این حادثه شک داریم و آل سعود باید پاسخگوی اتفاقات باشد.

 

وی تصریح کرد: آل سعود امروزه مسبب جرم و جنایات کشورهای اسلامی است و با کید و دشمنی تروریست‌های تکفیری را در کشورهای اسلامی به جان مردم انداخته و تعداد زیادی از مردم این کشورهای اسلامی را به خاک و خون کشیده است.

 

مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان تاکید کرد: آل سعود با دستور آمریکا و ایادی استکباری به یمن حمله کرده و هرروز بر جنایات خود می‌افزاید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار