آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۶۱۰۹

 ۹۰۰ کفن برای دفن مرحله اول قربانیان منا در مکه

در حالی که مقام های ریاض آمار افزون بر چهار هزار کشته در فاجعه منا را تکذیب می کنند ، یک منبع عربستانی فاش کرد که تنها برای بخشی از قربانیان این فاجعه در روز نخست ۹۰۰ کفن ارسال شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سایت اطلاع رسانی المدینه به نقل از رئیس شورای انجمن خیریه "دوستان جامعه " در منطقه مکه مکرمه (گروه ناظر بر کفن و دفن اموات) نوشت که همه انجمنها در خدمت رسانی ویژه برای کفن و دفن اموات و انتقال قربانیان فاجعه منا به کار گرفته شده اند. 
 
 
به نوشته این سایت "بکربن حمزه خشیم" به عنوان ناظرغسالخانه های مکه مکرمه گفت که این خیریه ها دراین مرحله 900 کفن و 25 غسال خانم و آقا و 20 خودروی حمل جسد تدارک دیدند. 
 
 
حمزه خشیم افزود: 10غسالخانه خیریه مجوزدار دراستان جده و حدود  200 غسال خانم و آقا داوطلبانه در حال خدمت بوده و حدود 50 خودرو حمل جنازه مجهز و مناسب برای حمل چندین جنازه  نیز به محل اعزام شد.
 
 
تدارک این حجم از کفن و خودرو برای جابجایی ودفن بخشی از قربانیان فاجعه منا درشرایطی است که بسیاری از کشورها قرار است حاجیان کشته شده را به وطنشان منتقل کنند و سرنوشت بسیاری از اجساد و مفقودان هم تاکنون مشخص نشده است. 
 
 
عربستانی ها همچنین درباره علت تلاش زودهنگام در نخستین روز این فاجعه برای کفن و دفن اجساد و یا اینکه چه تعداد جسد دفن شده، توضیحی ارائه نکرده اند.
 
 
منبع: العالم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار