با عوامل تروريستي به شدت و قاطعيت برخورد مي شود
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، علي محمد آزاد در اين جلسه اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران هرگز اجازه نخواهد داد که دست پليد ايادي مزدور استکبار جهاني از آنسوي مرزها وحدت شيعه و سني را هدف قرار دهد.
وي تاکيد کرد: مسئولان سياسي، امنيتي و انتظامي استان مصمم بوده و هستند تا با همکاري مردم و سران طوايف و قبايل که امروز قلب آنان جرحه دار شده، ريشه نفاق و دست هاي دراز شده از آستين آمريکا و انگليس را براي هميشه قطع کنند.
آزاد با اشاره به اينکه کشور همسايه ايران همواره مامني براي اشرار مسلح و ايادي استکبار جهاني بوده است، گفت: حسن همجواري ايجاب مي کند که مسئولان پاکستان هرچه سريعتر سران و اعضاي گروهک هاي تروريستي و عوامل مخل امنيت استان را دستگير و براي مجازات به ايران تسليم کنند.
استاندار سيستان و بلوچستان با محکوم کردن واقعه جانسوز تروريستي منطقه پيشين در جنوب استان اظهار داشت: بر اثر اين حمله تروريستي 41 نفر شهيد و شماري از مردم و ريش سفيدان نيز زخمي شده اند./انتهاي پيام/