آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۶۶۵۸

توصیه های طب سنتی برای کبد چرب

عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آداب خوردن و آشامیدن و توجه به طب سنتی برای حفظ سلامت کبد اهمیت دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از دبیرخانه چهارمین همایش طلای سبز، دکتر فاطمه نجات بخش گفت: رعایت نکردن ترتیب خوردن غذاها برای کبد مضر است؛ به عنوان مثال، مصرف میوه، بلافاصله بعد از غذا، منجر به اختلال هضم و آسیب پذیری کبد می شود.


وی، خاطرنشان کرد: نوشیدن آب سرد به صورت ناشتا، بعد از حمام و بعد از ورزش منجر به بروز کبد چرب می شود و در صورت ضرورت باید کم کم مصرف شود و در عین حال خیلی سرد نباشد؛ همچنین غذاهای لزج موجب انسداد مجاری کبد می شود و بنابر شواهد علمی اثبات شده است که مشروبات الکلی هم به بافت کبد آسیب می رساند.


عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تشنگی به مدت طولانی، حرکات شدید بعد از غذا و نیز ، زمان خالی بودن معده به کبد آسیب می رساند.


نجات بخش، از دارچین، کاسنی، فندق، ماش و نخود به عنوان خوراکی های نافع برای کبد نام برد و افزود: دارچین قابض است و به باز شدن انسداد کبد کمک می کند.


وی ادامه داد: زعفران، مویز، انجیر و فندق برای تقویت کبد هم مفید هستند؛ کاسنی، هم در کبد گرم و هم در کبد سرد اثرگذار است اما اگر افراط برودت وجود داشته باشد باید همراه با عسل مصرف شود؛ ضمن اینکه به هیچوجه در استفاده از مواد غذایی خشک نباید افراط شود.


چهارمین همایش طلای سبز از هفتم مهر در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد و دیروز جمعه به کار خود پایان داد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار