آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۸۲۹۹
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

اولین سلامتکده طب سنتی در مشهد افتتاح شد

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افتتاح اولین سلامتکده طب سنتی در مشهد خبر داد و گفت: این سلامتکده امروز در این شهر افتتاح شد و در آینده نزدیک در دیگر نقاط شهر مشهد نیز این سلامتکده‌ها را راه‌اندازی خواهیم کرد.

مشهد توکل افشار در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اعلام خبر افتتاح سلامتکده طب سنتی در مشهد گفت: یکی از رسالت‌های دانشکده طب سنتی ارائه خدمات مناسب و قابل اعتماد توسط متخصصین این رشته به شهروندان است.

 

وی افزود: در مشهد سه مرکز بیمارستان قائم، بیمارستان امام رضا(ع) و دانشکده طب سنتی ارائه دهنده خدمات طب سنتی به مردم هستند که در این مراکز متخصصین طب سنتی حضور دارند.

 

رئیس دانشکده طب سنتی مشهد با اشاره به افتتاح اولین سلامتکده طب سنتی در مشهد گفت: این سلامتکده با مشارکت بخش خصوصی در زمینه تامین فضا براساس استانداردهای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه فنی و تخصصی در زمینی به مساحت ۳۶۰ متر مربع آغاز به کار کند.

 

توکل افشار با اشاره به حضور سه متخصص طب سنتی در این سلامتکده برای مداوای بیماران تصریح کرد: این سه متخصص از اساتید دانشگاه علوم پزشکی و استادیار می‌باشند که بیماران توسط آنان ویزیت و در صورت نیاز تحت درمان‌های حجامت قرار می‌گیرند.

 

وی با تاکید بر این مهم که راه اندازی این سلامتکده برای ارائه خدمات مطمئن در زمینه طب سنتی به شهروندان است، گفت: در آینده نزدیک درصدد راه اندازی این سلامتکده‌ها در نقاط مختلف شهر مشهد هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار