۶۵ زائر مجروح و بیمار حادثه منا وارد کشور شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۶۷۲۵
رئیس اورژانس کشور:

۶۵ زائر مجروح و بیمار حادثه منا وارد کشور شدند

رئیس اورژانس کشور گفت: امروز ۲ زائر بیمار دیگر از مکه وارد کشور می‌شوند و تیم‌های اورژانس مستقر در فرودگاه‌ها، انتقال آنها به بیمارستان را به عهده دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امین صابری‌نیا رئیس اورژانس کشور اظهار داشت: تاکنون 65 تن از حجاج بیمار و مصدوم وارد کشور شده اند که بیشترین آنها مربوط به تهران و در شهرهایی مانند شیراز، ساری، تبریز و گرگان بوده اند.



وی با بیان این که حجاج به بیمارستان های مشخص شده منتقل شده اند، افزود: در روزهای نخست انتقال حجاج به ایران، تعداد بیماران و مصدومان بیشتر بود اما در حال حاضر این روند کاهش پیدا کرده است.



رئیس اورژانس کشور در خصوص شرایط نگهداری حجاج بیمار در هواپیما نیز گفت: تحت شرایط بین المللی، بیماران با رعایت کامل مراقبت های لازم به کشور منتقل می‌شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار