کد خبر:۴۴۷۶۸۸
عضو هیئت‌ علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت:

بیش از ۲۰۰ مقاله به همایش ملی طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری ارسال شده است

۲۷۲مقاله در بخش‌های مختلف به دبیرخانه برگزاری نخستین همایش ملی بررسی ابعاد فنی، اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی طرح احیای ۵۵۰ هزار هکتاری اراضی استان‌های خوزستان و ایلام ارسال‌شده است.
بیش از ۲۰۰ مقاله به همایش ملی طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری ارسال شده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، مهدی قمشی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، در آخرین نشست داوری آثار ارائه‌شده به این همایش در سالن  ریاست دانشگاه شهید چمران اهواز که ظهر امروز برگزار شد، بیان کرد: این همایش، 26 و 27 آبان ماه امسال با مشارکت استانداری خوزستان و شرکت مهندسی جهاد نصر برگزار می‌شود.

 

وی با اشاره به تشکیل هفت کمیته تخصصی برای برگزار این همایش بیان کرد: آثار ارایه به این همایش نیز در سه نشست با حضور داوران بررسی، و نتایج نهایی امروز اعلام می شود.

 

دبیر کمیته علمی همایش ملی طرح 550 هزار هکتاری گفت: درمجموع 272 مقاله به این کنفرانس ارسال‌شده که تاکنون 253 مقاله مورد بررسی قرار گرفته و باقی مقالات نیز  در نشست امروز توسط هیات داوارن بررسی می شود.


وی افزود: از تعداد مقالات بررسی شده، 55 مقاله در بخش ارائه شفاهی و 91 مقاله نیز در بخش پوستر پذیرفته‌شده و 107 مقاله نیز به دلیل مرتبط نبودن با موضوع همایش از سوی داوران رد شده است .

 

قمشی ادامه داد: در روز برگزاری همایش سه کارگاه آموزشی ، چهار سخنرانی و نشست تخصصی برگزار می‌شود.

 

در ادامه احمد مطیعی معاون اجرایی موسسه جهاد نصر خوزستان مجری طرح 550 هزار هکتاری در استان‌های خوزستان و ایلام گزارشی از نحوه اجرای این طرح و تخصیص منابع آب از سوی وزارت نیرو ارائه کرد.

 

گفتنی است نخستین همایش ملی بررسی ابعاد فنی، اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی طرح احیای 550 هزار هکتاری اراضی استان‌های خوزستان و ایلام در محورهای منابع آب موردنیاز، کشاورزی، مسائل زیست‌محیطی، زهکشی و مدیریت زه آب‌ها، مسائل اجتماعی و فرهنگی، مسائل فنی و مهندسی طرح، بررسی مسائل خود اجرایی به‌منظور تسریع در اجرا و تسهیل در بهره‌برداری از طرح برگزار می‌شود .

 

طرح ۵۵۰ هزار هکتاری احیای زمین های کشاورزی خوزستان موسوم به طرح مقام معظم رهبری طرحی کشاورزی است که در سفر سال ۱۳۷۵ مقام معظم رهبری به خوزستان تصویب شد که متاسفانه تاکنون با گذشت ۱۹ سال اقدام جدی در این زمینه اتفاق نیافتاده است و اخیراٌ و پس از حضور دولت یازدهم با حمایت شخص مقام معظم رهبری مجدد در حال پیگیری است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار