آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۷۹۳۴
مسئول بسیج دانشجویی غیرانتفاعی قدر کوچصفهان

برخی ازفضای پیش آمده در مذاکرات به نفع خودشان استفاده می‌کنند

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده غیرانتفاعی قدر کوچصفهان گفت: برخی می‌خواهند ازفضای پیش آمده در مذاکرات، به نفع خودشان استفاده ‌کنند.

 نوروزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، با بیان این که بسیاری از بندهای برجام دارای معانی متفاوتی است که هر کدام از طرفین مذاکره آن ها را باب میل خودشان برای مردم ترجمه می‌کنند، گفت:  به این دلیل که آشکارشدن کل متن وتوافق نامه مخالفت شدید مردم ایران را با خود به همراه  خواهد داشت و در این بین منافع عده ایی به خطر می افتد.  

                                                                           

وی افزود: مردم ما هر زمان که احساس کنند حقشان و عزت کشورشان درحال زیر پا گذاشتن است،  به طرف مقابل هشدار می‌دهند.  

                                                             

مسئول بسیج دانشجویی غیرانتفاعی قدر کوچصفهان تصریح کرد: لغو تحریم ها نباید به قیمت زیر پا گذاشتن ارزش ها و اصالت و هویت مان باشد، نباید با نادیده گرفتن و پایمال کردن خون شهیدانمان باشد،  هما ن هایی که با تحریم کردن کشورمان منتظر شکست خوردن و به زانو در آمدن مان بودند به این نتیجه رسیدند که این تحریم ها جز پیشرفت وتوسعه وقدرتمند شدن ایران محصول دیگری ندارد،  اکنون با لغو تحریم ها یکی از اهدافشان خاتمه دادن به این پیشرفت هاست، البته اگر تحریمی لغو شود.       

                                                                                                     

نوروزی با شاره به مصافحه ظریف با اوباما افزود: اینگونه با دشمن شیطانی رفتار نمودن نشان دهنده حقارت یک ایرانی است، به چه دلیلی باید باشخصی که قسم خورده نابودی ماست اینطور رفتار نمود،  چرا بعضی ها سعی دارند مانند کبک سرخود را در برف فرو برند مگر ایشان از آن شخص می‌ترسند.

 

 وی گفت: استیضاخ ظریف باید از طرف نمایند گان مجلس صورت گیرد، چرا که این عمل فقط به دلیل عادی جلوه دادن روابط است که متاسفانه در طی این گفتگوها شکل گرفت و باعث شد که طرف مقابل در رسیدن به اهداف شومشان راحت تر عمل کنند و در لباس میش ظاهرشوند.

 

مسئول بسیج دانشجویی غیرانتفاعی قدر کوچصفهان با بیان این که طرف مقابل از رفتار مودبانه ایرانیان سو استفاده می‌کنند گفت: برخی به دنبال این هستند که ازفضای پیش آمده در مذاکرات به نفع خودشان استفاده کنند،  اما مسلما مردم متدین،آگاه و بصیر ایرانی هرگز اجازه چنین کاری را نخواهند داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار