کد خبر:۴۴۹۳۸۱
وقتی خبرنگار به جای عاملان تشنج در دانشگاه بازخواست میشود؛
ادامه جولان فتنهگرانه در دانشگاه صنعتی ارومیه
خبرنگارخبرگزاری دانشجو جهت بررسی موضوع و تهیه گزارش به دانشگاه صنعتی ارومیه مراجعه کرده بود که با برخورد مسئول حراست مواجه شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ارومیه، بعد از پخش تصویر سران فتنه در دانشگاه ارومیه و جنجال های به وجود آمده در این دانشگاه، دیروز و امروز شاهد انتشار و توزیع تصویر رئیس دولت اصلاحا ت در دانشگاه صنعتی ارومیه بودیم.
بعد از انتشار این خبر، خبرنگار خبرگزاری دانشجو جهت بررسی موضوع و تهیه گزارش به دانشگاه صنعتی ارومیه مراجعه کرد؛ اما در کمال تعجب و ناباوری مسئولین حراست این دانشگاه از ورود وی به دانشگاه جلوگیری کرده و در اقدامی مدارک خبرنگار را از وی تحویل گرفته و به تهیه سند علیه وی پرداختند.
به نظر می رسد مدیران و مسئولین دانشگاه با انفعال خود در برخورد با چنین اقدامات غیر قانونی در دانشگاه دیواری کوتاه تر از دیوار خبرنگار که برای تهیه گزارش و مصاحبه با همین مسئولین به دانشگاه مراجعه کرده بود پیدا نکرده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰