محسن کوهکن نایب رئیس دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به تصویب کلیات برجام در جلسه علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آنچه که مسلم است و از ابتدا هم به همین نحو بوده آنکه ما نباید به هیچ عنوان در ارتباط با منافع ملی و کلان نظام به سمت و سوی چنددستگی حرکت کنیم.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: طبیعی است هر کسی که منافع دراز مدت و کلان کشور و نظام را بر منافع حزبی ترجیح میدهد هیچگاه از بحث هستهای به منظور پیشبرد اهداف و منافع شخصی و همچنین به عنوان ابزاری در انتخابات بهره نمیگیرد؛ بنابراین قطعا هرگونه حرکت و رفتاری از این دست، امر مذبوح است.
وی تصریح کرد: عقل سلیم حکم می کند که با قدرت و قوت اعلام شود که نباید تحت هیچ شرایطی از موضوع هستهای در راستای اهدافی غیر از آنچه که برای آن ترسیم شده بهره گرفت.
کوهکن افزود: افراد، به ویژه مسئولانی که پیرامون بحث برجام نگرانی و دغدغه دارند، نباید از گفتاری استفاده کنند که برای آن نتوان ترجمهای قائل شد؛ یکی از مواردی که گاهی اوقات موجب میشود که ذهنیتی نامطلوب در اذهان نسبت به افراد ایجاد شود و همچنین نگاهها را از واقعبینی به سمت بدبینی سوق دهد، همین مسئله است.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: افرادی همچون رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و معاونانشان که مستقیما در دولت مسئولیت دارند، اگر با یکدیگر بر سر مسئلهای همچون بحث هستهای اتفاق نظر نداشته باشند و صحبتهای دو گانه و ناقضی را مطرح کنند نباید انتظار داشته باشند که نمایندگان مردم از این تفاوت بر گفتار مطلع و هیچگونه دغدغهای نسبت به آن نداشته باشند.
وی یادآور شد: البته باید این مسئله را هم متذکر شد که نوع گفتار و رفتار روز گذشته که از سوی برخی از نمایندگان خانه ملت نسبت به رئیس سازمان انرژی اتمی انجام شد را نیز نمیپسندم و معتقدم نباید با ایجاد سرو صدا و تشنج از صحبتهای اشخاص جلوگیری کنیم؛ البته نگاه نظام و حاکمیت نیز همین است که وقتی قانونا زمانی را تعیین می کنیم باید اجازه دهیم که فرد متناسب با آن وقت تعیین شده صحبتش را انجام دهد.
کوهکن افزود: مجلس جایگاهی برای صحبتهای حماسی درباره مسئلهای از جمله موضوع هستهای که نیازمند استدلال بوده و همچنین استفاده از تعابیر و تهدیدات علیه اشخاص نیست؛ از این رو نباید از تریبون مجلس تعابیری خلاف اخلاق و قانون استفاده کرد.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: از این رو اگر قرار است انصاف را سرلوحه کار خود قرار دهیم و از این مرز در قضاوتهایمان خارج نشویم باید انتقادی درست و منصفانه نسبت به مسائل داشته باشیم؛ من فکر می کنم نسبت به اتفاق روز گذشته به هر دو طرف انتقاد وارد است؛ اما این که جریانی خدایی ناکرده بخواهد از مسئله برجام استفاده سیاسی کند، امری نادرست است چرا که این مسئله جامعه را به سمت دو قطبی کردن سوق می دهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آنچه تا به امروز درباره برجام گفته شده تا حدود زیادی اغراق بوده است، و اگر آثار آن به درستی مدیریت نشود، این امکان وجود دارد که شاهد نفوذ اقتصادی غرب در تصمیمات پولی و بانکی کشور باشیم؛ از این رو باید آن را مورد توجه قرار داد؛ اگر نتیجه برجام برداشتن تحریم هاست باید بنشینیم و درباره آثار و نتایج آن صحبت کنیم اما اگر مطابق آنچه که تا امروز در هاله از ابهام گذشته تحریم ها برداشته نشود بحث کردن درباره آثار اقتصادی این توافقنامه هستهای لزومی ندارد.