به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد، عبدالله امینی فر، مسئول بسیج دانشجویی خراسان شمالی صبح امروز در نشست خبری که در ساختمان استانی این نهاد برگزار شد، گفت: بسیج دانشجویی خراسان شمالی امسال ۸۵۰ دانشجو، استاد و پزشک را به اردوی جهادی اعزام کرد.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۴۵۰ نفر بومی و ۴۰۰ نفر غیربومی بودند، افزود: ۱۸ پروژه عمرانی اعم از حفر قنات، احیای شبکه آبرسانی و بهسازی پل و مسجد و مدرسه از آن دسته است.
خدمت رسانی ۳۰ میلیارد ریالی گروه جهادی پزشکی در فاروج
وی به کارگروه پزشکی اردوهای جهادی هم اشاره کرد و ادامه داد: یک پروه بسیار قوی متشکل از پزشک، دندان پزشک و بهیار در منطقه سنگر شهرستان فاروج حضور یافتند و معادل ۳۰ میلیارد ریال خدمت رسانی و فعالیت انجام دادند.
امینی فر با بیان اینکه اگر مساعدت مسئولین استانی افزایش یابد امکان افزایش حضور متخصصان در استان وجود دارد، گفت: استان محروم ما می تواند بهره فراوانی از این موضوع ببرد.
وی سایر خدماتی که امسال از سوی جهادگران ارائه شد را شامل کلاسهای کارآفرینی، آموزشهای دینی، بهداشتی و تحصیلی و مشاوره عنوان کرد و ادامه داد: در کنار اینها خودسازی و لمس محرومیت توسط دانشجویان برکات زیادی داشته است.
تعامل مسئولین استانی در پشتیبانی اردوهای جهادی بهتر از سالهای پیش بود
مسئول بسیج دانشجویی خراسان شمالی در پاسخ به خبرنگاران مبنی بر اینکه مشکل ارتباط ضعیف جهادگران و فرمانداران به کجا رسید، گفت: بعد از جلسه خوبی که با استاندار داشتیم تا حد زیادی تعامل برقرار شده است.
وی تصریح کرد: پس از آن کمیته ای پشتیبانی شامل ادارات مربوطه تشکیل شد، فرمانداران ملزم به سپردن پروژه هایی که در توان دانشجویان است، به گروههای جهادی شدند و مشکلات امسال به مراتب کمتر از سالهای پیش بود.
یکی از خبرنگاران در خصوص تقبل پروژه های مصوب سفر مقام معظم رهبری از جمله راهسازی روستایی توسط گروههای جهادی پرسید و امینی فر پاسخ داد: این پروژه ها هم اکنون در توان اجرایی دانشجویان نیست.
وی افزود: البته در حد توان خود از آنها هم انجام داده ایم، مثل ۱۴ دهنه چاه که برای آبرسانی به روستاهای تشنه فاروج توسط جهادگران تاسیس شد.
با تعامل بین تشکلی می خواهیم جلوی افراط و رادیکال شدن فضای دانشگاهها را بگیریم
در ادامه خبرنگار ما از برنامه بسیج دانشجویی برای همکاری با سایر تشکل ها خصوصا انجمن اسلامی جهت شکل دهی جنبش دانشجویی پرسید و امینی فر گفت: رونق گرفتن تشکل های دانشجویی مختلف برای ما یک فرصت است.
وی با تاکید بر اینکه ما هیچ تشکلی را رقیب خود نمی دانیم، ادامه داد: می خواهیم با تعاملی که با سایر تشکل های دانشجویی برقرار می کنیم، اجازه ندهیم فضای دانشگاه به سمت رادیکال شدن و افراطی گری سوق پیدا کند.
وی تصریح کرد: اگر بناست مباحثه ای هم میان ما با آنها شکل بگیرد حتما در قالب کرسی های آزاد اندیشی و مناظره خواهد بود تا سایر دانشجویان نیز بیایند حرف دو طرف را بشنوند و حق را بیابند.
مسئول بسیج دانشجویی خراسان شمالی گفت: اگر تشکلها با تفکر های مختلف در دانشگاه نباشند، هیچ وقت کرسی های نظریه پردازی که مطالبه اساسی رهبر انقلاب از فضای دانشجویی و دانشگاهی است شکل نمی گیرد.
وی تاکید کرد: ما هیچوقت دنبال سیاسی بازی نبوده و نیستیم ولی کار سیاسی و سیاست ورزانه هم جزو جدا نشدنی تشکل ماست.
ارزیابی نهایی ما این است که برجام منافع ملت را تامین نمی کند
امینی فر در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص موضع بسیج دانشجویی در قبال برجام گفت: ارزیابی نهایی ما این است که برجام منافع ملت را تامین نمی کند.
وی افزود: ما نتایج بررسی های هسته ویژه بررسی برجام در بسیج دانشجویی را در جلسات مختلفی به نمایندگان خراسان شمالی و دکتر زاکانی، رئیس کمیسیون برجام داشتیم منتقل کرده ایم.
این فعال دانشگاهی عنوان کرد: با این حال اگر برجام پس از تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان به قانون تبدیل شود؟ ما هم تمکین خواهیم کرد و مطالبات و مواظبت های خود را به پسا برجام منتقل می کنیم.
پیگیر ورود دانشجویان به شرکت های دانش بنیان هستیم
این فعال فرهنگی در ادامه از برگزاری دو جشنواره در حوزه علمی و فرهنگی – هنری خبر داد و گفت: جشنواره زندگی شیرین مربوط به پیگیری سبک زندگی اسلامی در ایام دهه فجر برگزار خواهد شد.
وی افزود: در بحث علمی هم جشنواره و نمایشگاه دستاوردها و محصولات شرکتهای دانش بنیان را به نمایش خواهیم گذاشت و مسابقه ای هم بعنوان انتخاب برترین محصول دانش بنیان برگزار می کنیم.
وی تصریح کرد: هم اکنون در دانشگاههای دولتی بجنورد و اسفراین هسته علمی بسیج دانشجویی شکل گرفته است و بشدت پیگیر وارد ساختن دانشجویان به فضای شرکت های دانش بنیان پیش از فارغ التحصیلی است.
امینی فر دیگر برنامه اساسی این تشکل را برگزاری دهه استکبار ستیزی از سوم تا ۱۳ آبان خواند و گفت: هر روز به یکی از جنایات آمریکا علیه ملت ایران می پردازیم و با برقراری کرسی های آزاد اندیشی ابعاد مختلف نفوذ آنها را بحث می کنیم.