به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام محمدحسن ابوترابیفرد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش «بزرگداشت شهید محراب، آیتالله مدنی» که با حضور جمعی از علما و دانشگاهیان صبح امروز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سردار شهید حسین همدانی، گفت: آیتالله مدنی و سردار حسین همدانی از جمله کسانی هستند که در طول دوران مجاهدت خود توانستهاند از مرزهای کشورهای اسلامی در دنیا دفاع کنند.
وی ادامه داد: سردار همدانی یکی از شاگردان مدرسه فقاهت آیتالله مدنی بود که بیش از 30 سال برای حفاظت از جغرافیای عالم اسلام تلاش کرد و در آخر جان خود را در این راه درطبق اخلاص گذاشت.
این نماینده مجلس گفت: شهید سردار همدانی، محصول مدرسه فقاهت آیتالله شهید مدنی است و دنیای اسلام مرهون وجود این افراد است. البته همه دستاوردهای امروز عالم اسلام به ویژه عالم تشییع مرهون تربیت چنین انسانهایی است که راه پیامبر اعظم و معصومین را تداوم بخشیدهاند.
ابوترابیفرد افزود: ما هرچه داریم از فقها است. آیتاله شهید مدنی یکی از چهرههایی است که در دوران نوجوانی برای فهم دین تلاشهای بسیاری کرد.
وی افزود: فقه یعنی یک مقام فاخر. فقیه کسی است که در سایه تلاش علمی آنچه را که ندانسته، بدست میآورد.
نائب رئیس مجلس با بیان فقها تداوم بخش راه انبیاء الهی هستند، تصریح کرد: فقیه در تراز قرآن انسانی است که علم و عمل را با هم گره زده و آنچه در مقام علم یافته را در عمل بهکار ببندد.
ابوترابیفرد در ادامه افزود: آیتالله شهید مدنی با همه وجودش برای خدا کار میکرد و وقتی لب به سخن باز میکرد رفتار و سلوکش موید عقیده و ایمانش بود به همین خاطر هر جایی قدم میگذشت آنجا را متحول میکرد.
وی تاکید کرد: در دوران نوجوانی افتخار این را داشتم که در جوار حرم حضرت علی (ع) در کنار آیتالله شهید مدنی این شخصیت بارز و شاخص دینی و سیاسی حضور داشتهباشم و در جلسات بحث این شهید بزرگوار بنشینم.
این نماینده مجلس اضافه کرد: آیتالله مدنی که از دوران نوجوانی عزم خود را برای آراسته شدن و فهم مفاهیم اسلامی جزم کرده بود، نتیجه تربیت شدن در مدرسه امام صادق (ع) است، زیرا راه مدرسه این امام عزیز تربیت مجتهد است.
نایب رئیس مجلس گفت: کمتر کسی را میتوان یافت که با شهید مدنی از نزدیک در ارتباط بوده و تاثیری از وجود چنین عالم گرانقدری نپذیرفته باشد. این شهید بزرگوار ابعاد شخصیتی بسیاری داشت.
وی خاطرنشان کرد: سیاست شهیدمدنی برآمده از دیانتش بود و اگر پایههای دینی او تا آخرین لحظات عمرش قوی و استوار ماند قطعا دلیلش همان چیزی بود که در وجود امام (ره) نیز وجود داشت.
ابوترابیفرد افزود: شهید مدنی در مدت کوتاهی در خرم آباد حضور داشت ولی در این مدت کوتاه باعث شد تمام شهر تحت تاثیر رفتار قرآنی اسلامی وی قرار گیرد.
وی تاکید کرد: این شهید بزرگوار خود را شاگرد امام (ره) میدانست و نشستن پای کلاسهای درس امام (ره)را برای خود لازم میدید و ریشه منیت و خودخواهی را در خود خشکانده بود. به همین خاطر توانست در روح و فکر مردم نفوذ پیدا کند.
نایب رئیس مجلس در خاتمه اظهار داشت: نوری الهام بخش در وجود آیتالله مدنی سرشار بود که موجب شد فضای جامعه ایران را نیز فرا گیرد که برای این شهید وارسته و سالک آرزوی مسئلت دارم.