سردار همدانی شیفته شهادت بود/ عمل بیریا موجب گمنامی شهید همدانی شده بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بندرعباس، حمید سرخیلی، جانشین قرارگاه مدینه منوره در مراسم بزرگداشت سردار شهید همدانی در جمع دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه هرمزگان با اشاره به فعالیت های شهید همدانی قبل از انقلاب اسلامی و در دوران انقلاب، گفت: وی از فعالان عرصه مبارزه با ظلم و ستم بود و همیشه حضوری پر رنگ و فعال در این زمینه داشت.
وی افزود: شهید همدانی بعد از انقلاب و در زمان جنگ تحمیلی نیز یکی از افراد پیشرو در این عرصه بود و با تمام وجود خود برای پیروزی رزمندگان و به ثمر نشستن مبارزات رزمندگان اسلام تلاش می کرد.
جانشین قرارگاه مدینه منوره با اشاره به فعالیت سردار شهید همدانی بعد از جنگ تحمیلی، تصریح کرد: در مقاطع مختلف که حضور ایشان ضرورت پیدا می کرد، وی علی رغم مسئولیت های متعددی که بر عهده گرفته بود، وظیفه محوله را خالصانه و بدون ریا انجام می داد؛ این اعمال خالصانه و بی ریا باعث شد این شهید بزرگوار تا قبل از شهادتش نیز گمنام بماند.
وی ضمن تمجید از شهید متوسلیان که افتخار تاسیس بسیج در لبنان را در کارنامه خود دارد و منجر به تشکیل حزب الله و شکست اسرائیل در جنگ 33 روزه شد، تصریح کرد: شاگرد اول شهید متوسلیان که شهید همدانی است به تبعیت از فرمانده خود، مفتخر به تأسیس بسیج در سوریه و جمع آوری بیش از 50هزار نیروی بسیجی که غالبا اهل تسنن بودند شد و همیشه برای بشار اسد یک مشاور عالی بود و از هدف جمهوری اسلامی مبنی بر حمایت از مردم سوریه که قربانی تروریست هستند، حمایت می کرد.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس هرمزگان همچنین با اشاره به آرزوی دیرینه سردار همدانی، خاطرنشان کرد: ایشان بارها ناراحتی خود از عدم توفیق شهادت در جنگ تحمیلی را اعلام کرده بودند و بالاخره به آرزوی دیرینه خود که شهید شدن در راه انقلاب و اسلام بود، رسید.
وی در پایان، خطاب به دانشجویان و جوانان حاضر در این مراسم گفت: شما نیز باید تمام تلاش خود را برای شکوفایی و به ثمر نشستن انقلاب اسلامی بکار بگیرید و با گام نهادن در راه شهدای سرافرازی چون شهید همدانی، سعادت دنیوی و اخروی را برای خود رقم بزنید.