به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان؛ منصور قنبریزاده، مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان صبح امروز در نشست خبری هفته ایمنی غذا که با موضوع «ایمنی غذا و رسانه» برگزار شده بود، گفت: وزارت بهداشت و درمان طرحی را برای درج نشانگرهای رنگی بر روی محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی دارد.
وی با اشاره به اینکه استفاده از این نشانگرها برای کارخانجات هزینهی فراوانی را در بر دارد، گفت: این هزینه زیاد در طولانی مدت باعث تاثیرات فراوانی در سلامتی مردم خواهد شد.
قنبریزاده در تشریح این نشانگرها بیان داشت: براساس میزان مناسب برخی مواد همچون نمک، قند و یا روغن در صورت رعایت حد سلامت نشانگر سبز، استفاده در حد متوسط نشانگر زرد و بیش از حد مجاز یا به اصطلاح در حد مخاطرهآمیز، نشانگر قرمز بر روی محصول درج خواهد شد.
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: اهمیت غذا بر سلامت انسان بر کسی پوشیده نیست و سازمان غذا و دارو وظیفه دارد بر تولید مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در کشور نظارت و کنترل داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه ارزبابی کارخانه جات تولیدی هر دو سال یکبار صورت میگیرد، بیان داشت: اگر در این ارزیابیها کارخانهای حدنصاب امتیازها را دریافت نکند؛ دیگر قادر به تولید نخواهد بود و جلو تولید درآن کارخانه گرفته میشود.