به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان؛ علیرضا سعید گوهری، کارشناس مسئول نظارت بر مواد خوراکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان روز گذشته در جمع خبرنگاران، در رابطه با برنامههای هفتهی ایمنی غذا گفت: در دهههای گذشته اثرات سوء و انکار ناپذیری به دید گسترش تکنولوژی و افزایش مصرف افزودنیها، افت کشها، انتی بوتیکها و هورمونها در تولید مواد غذایی ایجاد شده است.
وی با اشاره به نقش مهم سلامت و ایمنی مواد غذایی در سلامت و تندرستی انسان تصریح کرد: تغذیهای که بر اساس اصول علمی نتظیم شود بدون شک سلامت انسان را در پی خواهد داشت و باعث رشد و نمو سلولهای بدن انسان میشود.
گوهری افزود: تامین سلامت تأمین سلامت غذا در کنار تلاش برای تهیه غذا اهمیتی دو چندان دارد و ایمنی غذا یعنی دسترسی به مقادیر کافی از مواد غذایی سالم و مغذی که برای حفظ زندگی و ارتقاء سلامت لازم میباشند.
وی ادامه داد: نقش سلامت و ایمنی مواد غذایی در سلامت و تندرستی انسان بسیار حائز اهمیت است، تغذیهای که بر اساس اصول علمی تنظیم شود، بیشک سلامت انسان را تامین میکند و باعث رشد و نمو سلولهای بدن میشود.
کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: مواد غذایی باید فاقد هرگونه مواد آلودهی میکروبی، انگلی و شیمیایی باشند و نباید در تهیهی مواد غذایی تقبلی صورت گرفته باشد.
گوهری با اشاره به هفتهی ایمنی غذا گفت: ایمنی غذا و رسانه، ایمنی غذا و دانش آموزان، ایمنی غذا و ارتباطات برون بخشی، ایمنی غذا، تهیه و عرضه غذای سالم، روز جهانی غذا و ایمنی غذا، روز ایمنی غذا و صنایع غذایی عناوین روزهای هفتهی ایمنی غذا است.
وی تصریح کرد: انشالله در این هفته برنامههای متعددی در رابطه با ایمنی غذا و ارتقای اطلاعات شهروندی در زمینه مواد غذایی برگزار خواهد شد.
کارشناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به برگزاری نشست مشترک ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمان با مسئولان ارشد استان در رابطه با ایمنی غذا اشاره کرد وگفت: نشست مشترک ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمان با مسئولان ارشد استان در رابطه با ایمنی غذا و برگزاری دورههای آموزشی برای اصناف نیز از برنامههای دفتهی ایمنی غذا خواهد بود.
گوهری افزود: روز سه شنبه ۲۱ مهر ماه نیز زنگ صبحانه سالم و کامل در سازمان آموزش و پرورش استان با حضور آموزگاران و دبیران و دانش آموزان مدارس منتخب نواخته خواهد شد.