کد خبر:۴۴۹۷۴۱
کار‌شناس معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان: 

تغذیه‌ بر اساس اصول علمی سلامت انسان را در پی خواهد داشت

کار‌شناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: تغذیه‌ای که بر اساس اصول علمی تنظیم شود بدون شک سلامت انسان را در پی خواهد داشت. 

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان؛ علیرضا سعید گوهری، کار‌شناس مسئول نظارت بر مواد خوراکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان روز گذشته در جمع خبرنگاران، در رابطه با برنامه‌های هفته‌ی ایمنی غذا گفت: در دهه‌های گذشته اثرات سوء و انکار ناپذیری به دید گسترش تکنولوژی و افزایش مصرف افزودنی‌ها، افت کش‌ها، انتی بوتیک‌ها و هورمون‌ها در تولید مواد غذایی ایجاد شده است. 


وی با اشاره به نقش مهم سلامت و ایمنی مواد غذایی در سلامت و تندرستی انسان تصریح کرد: تغذیه‌ای که بر اساس اصول علمی نتظیم شود بدون شک سلامت انسان را در پی خواهد داشت و باعث رشد و نمو سلولهای بدن انسان می‌شود. 


گوهری افزود: تامین سلامت تأمین سلامت غذا در کنار تلاش برای تهیه غذا اهمیتی دو چندان دارد و ایمنی غذا یعنی دسترسی به مقادیر کافی از مواد غذایی سالم و مغذی که برای حفظ زندگی و ارتقاء سلامت لازم می‌باشند. 


وی ادامه داد: نقش سلامت و ایمنی مواد غذایی در سلامت و تندرستی انسان بسیار حائز اهمیت است، تغذیه‌ای که بر اساس اصول علمی تنظیم شود، بی‌شک سلامت انسان را تامین می‌کند و باعث رشد و نمو سلول‌های بدن می‌شود. 


کار‌شناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: مواد غذایی باید فاقد هرگونه مواد آلوده‌ی میکروبی، انگلی و شیمیایی باشند و نباید در تهیه‌ی مواد غذایی تقبلی صورت گرفته باشد. 


گوهری با اشاره به هفته‌ی ایمنی غذا گفت: ایمنی غذا و رسانه، ایمنی غذا و دانش آموزان، ایمنی غذا و ارتباطات برون بخشی، ایمنی غذا، تهیه و عرضه غذای سالم، روز جهانی غذا و ایمنی غذا، روز ایمنی غذا و صنایع غذایی عناوین روزهای هفته‌ی ایمنی غذا است. 


وی تصریح کرد: انشالله در این هفته برنامه‌های متعددی در رابطه با ایمنی غذا و ارتقای اطلاعات شهروندی در زمینه مواد غذایی برگزار خواهد شد. 


کار‌شناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به برگزاری نشست مشترک ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمان با مسئولان ارشد استان در رابطه با ایمنی غذا اشاره کرد وگفت: نشست مشترک ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمان با مسئولان ارشد استان در رابطه با ایمنی غذا و برگزاری دوره‌های آموزشی برای اصناف نیز از برنامه‌های دفته‌ی ایمنی غذا خواهد بود. 


گوهری افزود: روز سه شنبه ۲۱ مهر ماه نیز زنگ صبحانه سالم و کامل در سازمان آموزش و پرورش استان با حضور آموزگاران و دبیران و دانش آموزان مدارس منتخب نواخته خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار