کد خبر:۴۵۰۷۱۴
عارف در جمع خبرنگاران:

اصولگرایان هنوز پیام مثبتی درباره لیست مشترک نداده اند/ از مجلس و هیئت رئیسه برای تصویب برجام تشکر می‌کنم

رئیس بنیاد امید ایرانیان با اشاره به پذیرش برجام در خانه ملت اظهار داشت: از مجلس و هیئت رئیسه آن به خاطر تصویب برجام تشکر می کنم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عارف، رئیس بنیاد امید ایرانیان در حاشیه یازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اظهار داشت: اصولگرایان هنوز پیام مثبتی پیرامون لیست مشترک نداده اند.

 

وی با اشاره به نامه چهار وزیر کابینه روحانی درباره مشکلات اقتصادی کشور اظهار داشت: نامه نگاری وزرا با رئیس جمهور امری طبیعی است و علت را از خودشان بپرسید.

 

عارف با اشاره به پذیرش برجام در مجلس خاطرنشان کرد: از مجلس و هیئت رئیسه به دلیل تصویب برجام تشکر می کنیم.

 

رئیس بنیاد امید ایرانیان تاکید کرد: ستاد انتخاباتی ام هنوز تشکیل نشده اما اگر روند به همین شکل ادامه یابد به طور قطع کاندیدای انتخابات مجلس خواهم بود؛ همچنین باید بگویم با ناطق نوری هیچ صحبتی درباره انتخابات نداشته ام.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: برنامه ما برای انتخابات آتی آن است که اصلاح طلبان و طرفداران دولت یک لیست واحد ارائه دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۵
از تشکر عارف از هیات رییسه مجلس باید پی به ماهیت برجام برد که چی بوده!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار