به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر حمیدرضا بنفشه، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گردهمایی روز جهانی غذا، با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» گفت: فرآیندهای تهیه مواد غذایی از مزرعه تا سفره اعم از تولید، بهره برداری، بسته بندی و توزیع بایستی تصحیح و کنترل شود.
وی افزود: سازمان ها و ارگان های مختلف در زنجیره تهیه و تولید غذا درگیر هستند و ایمنی و سلامت غذا تنها با همدلی و تعامل این بخشها محقق خواهد شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان سلامت غذا در بخش کشاورزی را بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: ایمنی و سلامت غذا نیازمند تعامل بین بخشی است و نظارت بر این امر بر عهده معاونت غذا و دارو است و مسئولان فنی کارخانجات نماینده این معاونت هستند.
حمیدرضا بنفشه از شکر، نمک و هروئین به عنوان سه سم سفید نام برد که سلامت جامعه را تهدید میکنند و اظهار داشت: کم کردن نمک، اسیدهای چرب ترانس، چربی و کاهش قند و شکر در محصولات غذایی از مهم ترین اولویتها در تهیه مواد غذایی است.
وی درج نشانگر رنگی تغذیهای بر روی محصولات غذایی را ضروری دانست و افزود: تولیدکنندگان مواد غذایی تا پایان سال جاری باید این نشانگر را بر روی کالای تولیدی خود درج کنند.
معاون غذا و دارو دانشگاه ادامه داد: میزان انرژی، چربی، قند، نمک و اسیدهای چرب مواد غذایی با استفاده از سه رنگ سبز (در حد مجاز)، نارنجی (قابل قبول، نزدیک به حد خطر) و قرمز (خطر ساز) در این برچسبهای رنگی تغذیهای نشان داده می شود.
لازم به ذکر است، گردهمایی روز جهانی غذا با حضور جمعی از مسئولین معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان ظهر امروز در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری این دانشگاه برگزار شد.