کد خبر:۴۵۰۷۹۱
معاون غذا و دارو علوم پزشکی کاشان تاکید کرد

ضرورت درج نشانگر رنگی تغذیه‌ای بر روی محصولات غذایی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: درج نشانگر رنگی تغذیه‌ای بر روی محصولات غذایی ضروری است و تولیدکنندگان مواد غذایی تا پایان سال جاری باید این نشانگر را بر روی کالای تولیدی خود درج کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر حمیدرضا بنفشه، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گردهمایی روز جهانی غذا، با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» گفت: فرآیندهای تهیه مواد غذایی از مزرعه تا سفره اعم از تولید، بهره برداری، بسته بندی و توزیع بایستی تصحیح و کنترل شود.

 

وی افزود: سازمان ها و ارگان های مختلف در زنجیره تهیه و تولید غذا درگیر هستند و ایمنی و سلامت غذا تنها با همدلی و تعامل این بخش‌ها محقق خواهد شد.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان سلامت غذا در بخش کشاورزی را بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: ایمنی و سلامت غذا نیازمند تعامل بین بخشی است و نظارت بر این امر بر عهده معاونت غذا و دارو است و مسئولان فنی کارخانجات نماینده این معاونت هستند.

 

حمیدرضا بنفشه از شکر، نمک و هروئین به عنوان سه سم سفید نام برد که سلامت جامعه را تهدید می‌کنند و اظهار داشت: کم کردن نمک، اسیدهای چرب ترانس، چربی و کاهش قند و شکر در محصولات غذایی از مهم ترین اولویت‌ها در تهیه مواد غذایی است.

 

وی درج نشانگر رنگی تغذیه‌ای بر روی محصولات غذایی را ضروری دانست و افزود: تولیدکنندگان مواد غذایی تا پایان سال جاری باید این نشانگر را بر روی کالای تولیدی خود درج کنند.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه ادامه داد: میزان انرژی، چربی، قند، نمک و اسیدهای چرب مواد غذایی با استفاده از سه رنگ سبز (در حد مجاز)، نارنجی (قابل قبول، نزدیک به حد خطر) و قرمز (خطر ساز) در  این برچسب‌های رنگی تغذیه‌ای نشان داده می شود.

 

لازم به ذکر است، گردهمایی روز جهانی غذا با حضور جمعی از مسئولین معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان ظهر امروز در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری این دانشگاه برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار