به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم اصغرزاده در جمع دانشجویان دانشگاه تبریز، گفت: شورای نگهبان به عنوان عالی ترین مرجع تقنینی کشور یکی از مهمترین تصمیم گیری های نظام را تایید کرد و نشان داد که ساعت ها کار کارشناسی دیپلمات ها را پذیرفت.
وی اضافه کرد: من نمیدانم یک عده چرا آنقدر عقل ندارند که تصمیم مهم نظام را با مداحی و گریه و شانتاژ کنار می گذارند؛ یک عده نا آگاهِ داخلی وقتی روی صورت دختر ایرانی اسید میپاشند، تحصن و گریه نمیکنند؟
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: دولت روحانی مسیری را طی میکند که مردم انتخاب کردهاند. اگر زیرکی احمد قوام نبود امروز آذربایجان و تبریز از ایران جدا شده بود؛ آن زمان نخست وزیر با زیرکی قادر به انجام این مهم شد. ملی شدن صنعت نفت هم توسط دکتر مصدق استیفا شد. در قضیه سفارت آمریکا هم که من هم درگیر بودم، به دلیل عدم وجود دیپلمات های خبره گیر کردیم.
اصغرزاده تأکید کرد: روحانی چهار قدم مهم برداشت و قرار نیست ایران با دنیا بجنگد، انتخاب کادر مجرب و هماهنگی با رهبری دو اقدام مناسب توسط روحانی بود تا حاکمیت دوگانه ایجاد نشود. اگر تدبیر رهبری نبود به این نقطه نرسیده بودیم؛ اما این فقط ده درصد راه است.
وی افزود: دولت احمدی نژاد این مملکت را شخم زد و به کویر تبدیل کرد و نسل های آینده گریبان گیرش خواهد بود. مذاکره با غربی ها قبل از دولت روحانی شروع شد و این تصمیم نظام بود.
وی با بیان اینکه اما دیپلمات کارش سیاست است و باید تریبون دستش باشد، گفت: در مذاکره باید پذیرفت که یک قدم ما برویم یک قدم هم طرف مقابل بیاید و البته دولت روحانی با اقتدار مذاکرات را جلو برد.
اصغرزاده در ادامه سخنان خود گفت: جزئیات ۵۹۸ را مگر ما میدانیم که بخواهیم جزئیات برجام را هم بدانیم؟ چرا راجع به مقدمات صحبت نکنیم؟ چرا تریبون دست نظامیان باشد؟ نظامی صفر و صدی است. شما اول امضا بدهید که اگر اجرای برجام متوقف شد و رابطه با دنیا به هم خورد باید مسولیتش را بپذیرید!!
وی با بیان اینکه چرخ مملکت امروز روی ریل عاقلانه افتاد، افزود: نفس شما از جای گرم بیرون میآید، ما مجبور شدیم مذاکره کنیم، ملت حقوق فراتر از هسته ای دارد. مگر مردم ایران حق سخن گفتن و زندگی شرافتمندانه را ندارد؟ بیکاری، فقر و تحقیر پیش آمده باید حل بشود.
وی با اشاره به اینکه قبل از آن که کشور دارای توان هسته ای باشد باید دارای زیرساخت پیشرفت باشد، افزود: دارایی هایی که دولت روحانی توانست برگرداند، چه تضمینی است که لباس شخصی ها سهم خود را از این رقم برندارند؟!
این فعال سیاسی گفت: اقتصاد ایران باید شفاف شود، اگر در کشور دوگانگی ایجاد شود در گفت و گوی ملی اختلال ایجاد خواهد شد، دولت احمدی نژاد مونولوگ بود و فقط یک نفر حرف میزد. سوال میکردیم که برق حاصل از انرژی اتمی گران می شود میگفتند حق ندارید صحبت کنید! بدون فرایند آشتی ملی امکان عبور از بحران وجود ندارد.
اصغرزاده ادامه داد: خاورمیانه مکان تهدید شده است. فکر کردید داعش و طالبان را سازمان سیا ساخته است؟ بخشی از آن حاصل دوزوکلک جامعه داخلی خاورمیانه است.
وی با بیان اینکه ما می توانیم با جامعه لیبرالی غرب سازگار باشیم، گفت: اقلیت های دینی ایران به هیچ وجه تکفیری نیستند. دنیا رسما اعلام کرده که حکومت ایران را به رسمیت می شناسیم و این ظرفیت مناسبی است و شورای امنیت رسما قطعنامه های تحریمی را ابطال کرده است ولی عده ای فکر میکنند با تو سرهم زدن و پیاده کردن همه از قطار انقلاب می توانند موفق شوند.
وی ادامه داد: وقتی شما همه را مرتد میکنید و فتنه گر میدانید گروهی هم پیدا می شود که تکفیر کند!
نماینده اسبق مجلس شواری اسلامی گفت: دستاوردهای دولت روحانی ایجاد یک بستر مشارکت اجتماعی از هر فکری میباشد. اگر قرار بر گفت و گو و شفافیت است باید بدانیم واقعیت اختلاس ها چیست؟ دولت روحانی باید شرایط شفافیت در اقتصاد و برداشتن چتر امنیتی در حوزه فرهنگی را فراهم کند.
وی ادعا کرد: رسانه و تریبون نماز جمعه در اختیار شماست، پس ما چطور بیایم به انتخابات؟! گذشت آن دولتی که همه را بکند توی یک خم رنگرزی و همه را شکل احمدی نژاد نشان داد!
وی با بیان اینکه ایران متشکل از فکرها و سلیقه هاست، گفت: نمی توانیم بدلیل مقدس تر بودن و متدین تر بودن، گروههای اجتماعی را طرد کرد.
اصغرزاده گفت: در سال ۹۲ با اینکه هاشمی و خاتمی را رد صلاحیت کردید و کاندیدایی نداشتیم اما با زیرکی نامزدی را انتخاب کردیم که منتها الیه کاندیدای شما بود.
وی در پایان گفت: من در زمان سفر روحانی به تبریز در رابطه با اتفاقات دروغ بازی تراکتور به ایشان هشدار دادم که افکار عمومی تبریز را دریابید.
در ادامه یکی از دانشجویان با اعتراض به اصغرزاده گفت: چرا همه چیز را به پای احمدی نژاد می نویسید؟ خودتان برای کشور چه کار کردید؟!
اصغرزاده نیز گفت: احمدی نژاد پرونده هسته ای را به شورای امنیت برد که یکی از دانشجویان در جواب ادعای وی مدعی شد: پرونده هسته ای ایران سال ۸۲ به شورای امنیت رفت.