آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۲۲۶۲

نوبخت: آخرین پرداختی ما برای طرح‌های عمرانی ما ۱۴ هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان است

سخنگوی دولت در نشست خبری گفت: پرداخت طرح‌های عمرانی ما نسبت به سال گذشته بیش از ۲ هزار میلیارد افزایش یافته/ مصمم هستیم تا پایان سال بیش از ۳۰ هزار میلیارد برای طرح عمرانی پرداخت کنیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه هرچند در فضای بی اعتمادی هستیم اما می‌توان امیدوار بود توافق هسته‌ای به فرجام مطلوب برسد گفت: دولت موظف است در شرایط پساتحریم برنامه‌ریزی مناسب داشته باشد.

 

نوبخت با اشاره به اینکه لایحه دائمی شدن احکام برنامه توسعه برای برنامه ششم طی دوره سال 95 تا 99 در دولت تهیه شده گفت: این طرح در اولین جلسه مجلس باقید یک فوریت تقدیم مجلس می‌شود.

 

وی با بیان اینکه با حضور همکاران آقای سیف و دکتر سعیدنیا در این محل چگونگی و همچنین مبانی نظری برنامه توضیح داده شد گفت: آنچه که مرتبط با سازمان مدیریت بود اعلام شده بود که در این دوره کوتاه مدت به انجام برسانیم.

 

نوبخت با بیان اینکه می‌بایست طبق برنامه‌ای که رئیس جمهور هم در آن مصاحبه بیان کردند 7 هزار و 500 میلیارد تومان از آغاز این هفته برای سرعت بخشی عمرانی پرداخت شود گفت: این کار آغاز شد، من طی جلسه‌ای که با رئیس محترم کشور داشتم آخرین طرح‌های عمرانی که یکی از عوامل محرک برای خروج از رکود تلقی می‌شود را گرفتم و گزارش می دهیم.

 

وی افزود: اساساً این بسته برای اینکه به تولید تحرکی بخشیده شود باید سرمایه گذاری صورت گیرد

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه من در جلسه قبل پرداخت عمرانی را 8 هزار و 300 میلیارد تومان بیان کردم گفت: آخرین گزارشی که پیرو بیان خزانه داری اعلام کرد این رقم به 9 هزار و 680 میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

 

وی خاطر نشان کرد: با توجه به سیاستی که برای سرعت بخشی به خروج از رکود داریم الآن در خزانه داری کل 5 هزار و 500 میلیارد تومان تخصیص دادیم و خزانه در حال پرداخت است، به این عدد 7 هزار و 780 میلیارد اضافه کنیم که تخصیص ندادیم و در حال اولویت بندی هستیم.

 

نوبخت با بیان اینکه ما اولویت‌بندی کردیم طرح هایی را که می‌تواند تا پایان امسال به بهره برداری برسد گفت: الویت با طرح‌های مناطق سردسیر است که ما وقت زیادی برای اجرای آنها نداریم؛ این ارقام نزدیک به 20 هزار میلیارد تومان است که ما ظرف چند هفته آینده این موضوع را تماماً در راستای همین بسته سیاسی که برای افزایش رشد اقتصادی به کار می‌بریم.

 

وی اظهار داشت: براساس مطالعات اقتصادسنجی ما هر 9 هزار و 700 میلیارد تومانی که ما برای طرح عمرانی پرداخت می کنیم یک درصد رشد اقتصادی را می‌تواند به همراه داشته باشد.

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه اگر بتوانیم تا پایان سال مصمیم بیش از 30 هزار میلیارد برای طرح های عمرانی پرداخت می‌کنیم گفت: سال گذشته کل سال 30 هزار میلیارد تومان پرداخت کردیم.

 

وی خاطر نشان کرد: عمدتاً منابع ما را معطوف به طرح‌های عمرانی است که این هم یکی از بندهای مصرح در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی هست و به هر تقدیر این اقدام از بخش مالی در حال انجام است.

 

نوبخت با اشاره به اینکه همه تلاش ما این است که مردم این تلاش دولت را در سفره خودشان احساس کنند گفت: آنچه که دارد صورت می‌گیرد برگرفته از عقل جمعی است محدود به چند نفر نمی‌باشد، ضمن اینکه ما سه عقبه بزرگ از کارشناسان رسمی دولت را در اختیار داریم و به گونه‌ای روش کار ما است که هر کسی برای کمک به اقتصاد روشی داشته باشد را می‌پذیریم و از همه خواهش می‌کنم که اگر مطلبی دارند به ما که مجری هستیم منعکس کنند.

 

وی افزود: خواهش می‌کنم که هر نوع نظری که هست به جای یک برداشت کلی از این بسته و اظهار نظر در باب آن به خود ما منعکس کنند و خیلی علاقه هستیم که حرف‌های مؤثر را دریافت کنیم؛ همکاران ما را هزار نفر کمک فکری می‌کنند اما خودمان را مستغنی از راهنمایی سروران محترم چه فعالان اقتصادی و چه مسئولان بخش های علمی و پژوهشی نمی‌دانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار