کد خبر:۴۵۲۴۳۵
مسئول فرهنگی دانشگاه پیام‌نور ارومیه؛

شناخت و بصیرت دانشجویان از شبکه‌های اجتماعی در اولویت کاری ماست

مسئول فرهنگی دانشگاه پیام‌نور ارومیه افراط در شبکه‌های اجتماعی را برای دانشجویان معضل خواند و گفت: شناخت و بصیرت دانشجویان از شبکه‌های اجتماعی در اولویت کاری ماست و تمام تلاش خود را در این زمینه حساس که یک وظیفه ملی است انجام می‌دهیم تا راه را از چاه نشان دهیم.

پریسا مجرد، مسئول فرهنگی دانشگاه پیام نور ارومیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ارومیه، با اشاره به مراسم هایی با موضوع شناخت بصیرتی دانشجویان در حوضه های سیاسی و فرهنگی گفت: با شروع سال تحصیلی جدید و با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری در مورد جنگ نرم و شناخت و آگاهی دانشجویان از تحولات سیاسی منطقه نشست ها و کارگاه های آموزشی مختلفی برخودار می کند.

 

وی با اشاره به اعتیاد جوانان به شبکه های اجتماعی افزود: متاسفانه جوانان با اطلاعات کم وارد اینترنت و شبکه های اجتماعی می شوند و از آنجایی که این شبکه ها با مهارت های خاص اطلاعات را از جوانان گرفته و اطلاعات غلط به جوان ما می دهد تا طرز فکرشان را به مسائل فرهنگی و سیاسی کشور منفی بار جلوه دهند.

 

مسئول فرهنگی دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: شناخت و بصیرت دانشجویان از شبکه های اجتماعی در اولویت کاری ماست، برای اینکه دانشجویان را از این معضل آگاه کنیم تمام تلاش خود را در این زمینه حساس که یک وظیفه ملی است انجام می دهیم تا راه را از چاه نشان دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار